Pulzar

Partyajánló

Downtown Cream Group in the Stereo Chef

Fellépők
Továbbá még: Sabee
Dátum 2014. március 8.
Stílus Deep House, House, Tech-house
Downtown Cream Group in the Stereo ChefA Downtown Cream csapata immáron 3. alkalommal jelentkezik (CHRISS RONSON, SABEE & TOCHO). Ezúttal új helyszínről, Óbuda új gasztronómiai és zenei fellegvárából, a Stereo Chef Restaurant & Club – ból, egy exkluzív „pre-party-val”, NŐNAP alkalmából, amelyre férfi vendégeinket és barátainkat ugyanolyan szeretettel várunk, mint természetesen a hölgy vendégeket!

Downtown Cream Group in the Stereo Chef

A Downtown Cream csapata immáron 3. alkalommal jelentkezik (CHRISS RONSON, SABEE & TOCHO). Ezúttal új helyszínről, Óbuda új gasztronómiai és zenei fellegvárából, a Stereo Chef Restaurant & Club – ból, egy exkluzív „pre-party-val”, NŐNAP alkalmából, amelyre férfi vendégeinket és barátainkat ugyanolyan szeretettel várunk, mint természetesen a hölgy vendégeket!

Ezen az estén már az érkezésnél szeretnénk benneteket meglepni egy különleges Welcome Drink - kel, amely az est „Nightstarter” itala, eddig még nem készült itthon, Spanyolországból, melynek neve SEXY BASTARD (by Tocho) …..Ezenkívül minden kedves hölgyvendégünk Chriss Ronson@Ladies Night-Special Edition at Stereo Chef ajándék mix cd-t kap tőlünk! Exkluzív Soulful és Sexy, Deephouse szettel szeretnénk különlegessé tenni az estét zeneileg Nektek! A többiről, a finom vacsoráról, és italokról, a kifogástalan kiszolgálásról a Stereo Chef csapata gondoskodik!

www.facebook.com/​events/​759035970773938/​

Helyszín

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó