Pulzar

Partyajánló

Damiano von Erckert (D) @ Kolor

Fellépők
Dátum 2013. november 21.
Stílus House
Damiano von Erckert (D) @ KolorSzép booking! DAMIANO VON ERCKERT (AVA. RECORDS, D) CRIMSON SUHAID

Damiano von Erckert (D) @ Kolor

Szép booking!

DAMIANO VON ERCKERT (AVA. RECORDS, D)
CRIMSON
SUHAID

A Ruhr-vidéken felnőtt német még csak 23 éves, de már őt mondják a "kölni house szcéna" keresztapjának. Korán kezdte, lemezlovas apja hamar beoltotta Fela Kuti, Donny Hathaway és Ron Hardy lemezeivel. Az intelem nem volt falra hányt borsó, Damiano számára a Stax, Blue Note, Strictly Rhythm és KDJ kiadók azóta is biztos pontokat jelentenek.

2011-ben alapította meg címkéjét, az AVA. Records-ot, amin saját dolgai mellett többek között Tito Wun, Murat Tepeli és Prosumer zenéi jelennek meg. A vinil lemezek szerelmeseként az artworkre is odafigyel: vagy frottírzoknit ragaszt a borítóra, vagy spanglis zacskónyi színes madártollat csomagol a tokba, hogy azokat később a tulajdonos helyezze el a borítón tetszése szerint.

Első nagylemeze, a koszos diszkó hangzást Detroittal kombináló Love Based Music idén ősszel jött ki és napok alatt el is fogyott a boltokból. A teknó mellé odafért pár J Dilla- és Dam Funk-inspirálta beat is, és egy csodaszép szám Georgia Anne Muldrow-val. A lemezen is szereplő Motorcity Drum Ensemble, azaz Danilo Plessow mondta róla: azt szereti Damianoban, hogy pontosan tudja, mikor kell feltenni egy Fela Kuti számot a buliban.

Nincs belépő!

Facebook: https:/​/​www.facebook.com/​events/​1426834240865347/​

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Helyszín

  • KOLOR

    Király utca 13. Budapest, Hungary 1075

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó