Pulzar

Partyajánló

Tribute To DJ Mehdi @ KOLOR

Fellépők
Továbbá még: Brandon
Dátum 2013. szeptember 13.
Helyszín KOLOR
Stílus Electro, Electroclash, House, Nu Rave,
Minimal, Techno
Tribute To DJ Mehdi2011 szeptember 13-án távozott tőlünk Mehdi Favéris-Essadi, azaz DJ Mehdi, aki bárhogy is nézzük, szó szerint otthagyta kézjegyét (Signature) az elektronikus zenei világában. Az Ed Banger főnök Busy P szerint Mehdi volt az egyik legesélyesebb a kiadónál, aki akár még a Justice babérjaira is törhetett volna kiváló produceri tehetségével, amivel mi teljesen egyetértünk.KOLOR

Tribute To DJ Mehdi @ KOLOR

2011 szeptember 13-án távozott tőlünk Mehdi Favéris-Essadi, azaz DJ Mehdi, aki bárhogy is nézzük, szó szerint otthagyta kézjegyét (Signature) az elektronikus zenei világában. Az Ed Banger főnök Busy P szerint Mehdi volt az egyik legesélyesebb a kiadónál, aki akár még a Justice babérjaira is törhetett volna kiváló produceri tehetségével, amivel mi teljesen egyetértünk.

Kereken két évvel távozása után úgy éreztük Mehdi megérdemel egy dögös visszaemlékező bulit, ahol tisztelgés gyanánt minden olyan stílust igyekszünk reprezentálni, amihez köze volt., kezdve a hip-hoptól, a funk és house zenéken át a már klasszikusnak mondható french-electro-ig. Mindenből fogunk csipegetni, értelem szerűen az Ed Banger kiadványok is előnyt élveznek ezen a bulin.

BELÉPÉS INGYENES / FREE ENTRY


Lineup:
NakedKool (nightdrive)
TMX & Brandon (Sticky Beats)

https:/​/​www.facebook.com/​events/​541095602611661/​

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Helyszín

  • KOLOR

    Király utca 13. Budapest, Hungary 1075

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó