Pulzar

Partyajánló

A.N.D.Y (BE) @ KOLOR

Fellépők
Továbbá még: A.N.D.Y, Brandon
Dátum 2013. október 10.
Helyszín KOLOR
Stílus Electro, House
A.N.D.Y (BE)Imádtuk a nyári tribute bulikat, de most jöjjön valami friss! Elhozzuk nektek első külföldi vendégünket A.N.D.Y.-t!KOLOR

A.N.D.Y (BE) @ KOLOR

Imádtuk a nyári tribute bulikat, de most jöjjön valami friss!
Elhozzuk nektek első külföldi vendégünket A.N.D.Y.-t!

Andy Faisca azaz A.N.D.Y. szinte beleszületett a zenélésbe, saját bevallása szerint mindig is ez volt a célja. A 70-es és 80-as évek disco, pop, hip-hop és rock zenéin nevelkedett multiinstrumentalista srác már nagyon fiatalon saját dalok szerzésével tengette napjait, 17 éves korában pedig a dj-zés kitanulásával végleg elköteleződött az elektronikus zene mellett, amit nem sokkal később egy brüsszeli rezidenciával is megfejelt. Igazi hipszterként imádja fiatalkorának zenéjét a vintage szintiket és mindent, ami erre a korszakra emlékezteti, így érthető a tipikus acid-house és popos-vokálos hangzás.

Első megjelenése a ‘Chameleon Circus’ EP 2009-ben még Mustang néven jelent meg a Gomma Records gondozásában, amit aztán egy sor remix felkérés követett olyanoktól, mint Vitalic, Poni Hoax, Monarchy és még sorolhatnánk. Picivel később fordult a kocka és már Black Strobe és Jeremy Glenn remixelte a Different Recordings-nál megjelenő ‘Shooting Love’ című singlejét.

2012-ben döntött úgy, hogy új arculattal már saját nevén, azaz A.N.D.Y.-ként jelenteti meg zenéit. Néhány figyelemfelkeltő remix (Jupiter, Supermen Lovers, Mike Mago) után már nyitva is álltak az ajtók az első igazi A.N.D.Y. EP előtt, amin az R&B énekes Nyemiah Supreme énekel. Az EP sikerességét mutatja, hogy kapásból megkereste a Sony Music és le is szerződött vele. Néhány hónapja megjelent 'Pushing' EP-jén pedig Dominique Young Unique énekel (aki amúgy Diploval és DJ Fresh-sel is dolgozik), egy igazi acid-hip-house track lett, ami megmutatja miről is szól Andy 2013-ban.

Október 10-én csütörtökön tehát A.N.D.Y. a Kolorban, az este többi részében pedig a szervezésért is felelős Sticky Beats srácok, TMX és Brandon zenélnek kifulladásig.
Belépés ingyenes, cserébe hívjátok meg a barátokat, barátnőket ;) Hip!

LINE-UP:
A.N.D.Y
TMX
Brandon

INGYENES / FREE ENTRY

Facebook: www.facebook.com/​events/​175561212633339/​

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Helyszín

  • KOLOR

    Király utca 13. Budapest, Hungary 1075

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó