Pulzar

TECHNOKUNST121207 / MARCEL DETTMANN (DE) flyer

Belépő
Mindenkinek éjfélig3 000 Ft
Mindenkinek éjfél után3 500 Ft
Elővételben 2012. december 6.-ig2 500 Ft

Partyajánló

TECHNOKUNST121207 / MARCEL DETTMANN (DE)

Fellépők
Dátum 2012. december 7.
Stílus Techno, Drum and Bass
TECHNOKUNST121207 / MARCEL DETTMANN (DE)2 Years Of Technokunst - Marcell Dettmann 3 hrs set (DE), Isu, Dork

TECHNOKUNST121207 / MARCEL DETTMANN (DE)

2 Years Of Technokunst - Marcell Dettmann 3 hrs set (DE), Isu, Dork

2 Years Of Technokunst - Marcell Dettmann 3 hrs set (DE), Isu, Dork

Line-up:

Marcell Dettmann (OstGut Ton, MDR, - Berghain Resident, Berlin, DE)

Isu (Technokunst / Lick The Click! - HU)

Dork (Technokunst - HU)

Látvány: Kiégő Izzók

Decemberben lesz két éve, hogy Isu, Dork és az A38 Hajó stábja elhatározták: egy baráti együttműködés keretében visszaköltöztetik a művészi és értékhordozó technót Budapestre egy olyan klubsorozat keretében, amely nemcsak a műfajt, de annak kultúráját is teljes fényében tárja elétek. Az álom megvalósult: az elmúlt két évben olyan palettát sikerült nektek összeállítanunk, amelyekre még nemzetközi klubok és művészek is felfigyeltek. Bemutattunk nektek ifjú tehetségeket, táncoltunk együtt nagy öregek szettjeire nosztalgiázva, együtt hallgattuk a technót Anglia sötét ipari hangjaitól Olaszország gyomorrengető dubjain át Berlin posztmodern lüktetéséig – és most, második születésnapunkra elhozunk nektek egy olyan nemzetközi szupersztárt, aki az elmúlt néhány évben nemcsak ötvözte mindezt stílusában, hanem alapjaiban teremtette újjá az európai technót. Decemberben Marcell Dettmannal ünnepelünk!

Marcell Dettmannal, aki miatt Berlint ismét a világ techno-fővárosaként emlegetik, aki nélkül mostanság nincs valamire való technófesztivál, akit ma a világ összes technórajongója látni és hallani akar. Dettmannal, aki a berlini techno-szentély, a Berghain rezidense a kezdetek óta. Egy elképesztő tehetségű – és improvizatív érzékű – lemezlovas, aki Manchester, Detroit, Chicago és Berlin régi és új stílusait egy órásmester tiszteletével és biztos kezével szereli össze szettjeiben egy óriási, lüktető géppé. Aki kiváló remixeivel olyan előadók alkotásait kötötte össze végérvényesen a technóval, mint a Fever Ray, a Junior Boys, a Modeselektor vagy Scuba. Dettmannal, akit – egy szó, mint száz – látni kell!

A zene masszív, durva és nyers lesz, mégis elegáns és felszabadító, technikás és modern – Dettmann háromórás szettje előtt Isu épít majd megfelelő felvezetést, Dorka szokás szerint napfelkeltéig folytatja ott, ahol külföldi vendégünk abbahagyta, a vásznakra-falakra pedig ismét barátaink, a Kiégő Izzók vetítenek majd méltó látványt, ahogy két éve minden alkalommal teszik. Gyere el te is, és ünnepelj velünk!

Belépő elővételben: 2500 HUF

Belépő a rendezvény napján éjfél előtt: 3000 HUF

Belépő az esemény napján éjfél után: 3500 HUF

Légy tagja a Technokunst-közösségnek party-információkért, nyereményjátékokért és napi techno- hírekért: http://www.facebook.com/technokunst

http://www.a38.hu


Flyer

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó