Pulzar

Partyajánló

Midnight Meeting - Marketing, Kreatív, Media, Sales, PR szakma exkluzív bulija @ Symbol, Budapest

Fellépők
Dátum 2012. november 24.
Helyszín Symbol, Budapest, III. ker. Bécsi út 56.
Stílus Techno, House
Midnight Meeting - Marketing, Kreatív, Media, Sales, PR szakma exkluzív bulijaIdén első alkalommal kerül megrendezésre a Midnight Meeting nevezetű est, ahol a marketing szakma képviselői, marketingesek, Pr-osok, sales-esek, accountosok, médiások együtt szórakoznak egy szervezett est keretében.Symbol, Budapest, III. ker. Bécsi út 56.

Midnight Meeting - Marketing, Kreatív, Media, Sales, PR szakma exkluzív bulija @ Symbol, Budapest

Idén első alkalommal kerül megrendezésre a Midnight Meeting nevezetű est, ahol a marketing szakma képviselői, marketingesek, Pr-osok, sales-esek, accountosok, médiások együtt szórakoznak egy szervezett est keretében.

Midnight Meeting

 Ez nem csak egy egyszerű este, hanem egy programokkal, élményekkel, ismerkedéssel egybekötött buli, ahonnan rengeteg élménnyel, új üzleti kapcsolatokkal térnek haza vendégeink!

21.00 Kapunyitás

22.30 Midnight Meeting díjátadó

23.00 Iner Divatbemutató

23.30 Gönczi Gábor és a Smile élő fellépése

1.30 Toto Jr.

Az est látogatása előzetes regisztrációhoz kötött! Regisztrálni a www.midnightmeeting.hu oldalon lehet!

Mi lesz a program?

2012. november 24-én, szombaton szeretettel várunk mindenkit a Symbolban, ahol az est folyamán rengeteg programmal készülünk! Este 10-től egészen hajnalig birtokba vesszük a házat, így senki ne siessen haza!

Hogy az este jól induljon, welcome drinkkel fogadjuk kedves vendégeinket, ezt követően a Marketing Szövetség elnökével, Deák Gáborral vezetett 4 tagú zsűri 22:30-kor átadja a díjakat a Midnight Meeting kreatív verseny győzteseinek! 3 tematikában nevezhettek az ügynökségek, amit az ügynökségi versenypályázat menüpontban részletesen leírunk!

23:00-tól egy fantasztikus divatbemutató veszi kezdetét, ahol a 2011-es év Gombold Újra pályázat győztese, Gyöngyösi Renáta frissen alapított új divatmárkájának, az Iner-nek a 2012 őszi-téli, és a 2013-as tavaszi-nyári kollekcióját láthatjuk.

23:30-tól a közismert Smile Showtime Band élőben lép a Live Music Club színpadára Gönci Gáborral, akikkel 2 órán keresztül fergeteges hangulatban bulizhatunk egy hatalmasat!

Az est folyamán, több alkalommal értékes nyereményeket sorsolunk együttműködő partnereink felajánlásával!

A Smile élő fellépés után a nyáron Ibizát is megjárt Toto Jr. pörgeti a lemezeket.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó