Pulzar

Partyajánló

Palace Siófok, Amnesia Ibiza táncos előválogatás @ Symbol, Budapest

Dátum 2010. április 1.
Helyszín Symbol, Budapest, III. ker. Bécsi út 56.
Stílus ismeretlen
Palace Siófok, Amnesia Ibiza táncos előválogatásIbiza a legnagyobb party-k szigete. A Symbol most valóra váltja az álmod, és elrepít Ibizára, hogy a legtrendibb club, az Amnesia gyönyörű táncosai között pörgesd a legnagyobb partyk hangulatát.Symbol, Budapest, III. ker. Bécsi út 56.
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: tompo
összes résztvevő megtekintése

Palace Siófok, Amnesia Ibiza táncos előválogatás @ Symbol, Budapest

Ibiza a legnagyobb party-k szigete. A Symbol most valóra váltja az álmod, és elrepít Ibizára, hogy a legtrendibb club, az Amnesia gyönyörű táncosai között pörgesd a legnagyobb partyk hangulatát.


Ha kifulladásig táncolsz, minden srácot az őrületbe kergetsz a mozgásoddal és még nincs nyári munkád az ibizai party-nyár Téged vár! Töltsd a nyarat Ibizán és legyél Te a vérpezsdítő spanyol bulik királynője!
Armin Van Bureen, Paul Van Dyk, Sven Vath, Roger Sanchez, Sasha, Tiesto … csak néhány név az elmúlt évek legjobb klubjának dj-i sorából. Most esélyed van bekerülni a világ legdögösebb éjszakai életébe és egyike lehetsz az Amnesia Ibiza csodált táncosainak. A Symbol lehetőséget ad, hogy megmutasd, mennyire vágysz a rivaldafényre!
Téged keresünk, ha mindened a tánc és kalandra vágysz! Gyere el az előválogatásra április 1-én 22:00-kor (csütörtökön) és forrósítsd fel a levegőt magad körül, hogy a zsűri kiválasszon Téged is! Ha csak a Balatonig mennél nyáron, akkor se hagyd ki ezt az alkalmat, mert az idén 20 éves siófoki Palace tündéreit is itt választjuk ki! A buli barátnőkkel az igazi, hozd magaddal őket is, és akár együtt is dolgozhattok Ibizán. Ne menj el egy ilyen életre szóló lehetőség mellett!
Ha a szerencsés kiválasztottak között vagy, az Amnesia Ibiza stábja előtt bizonyíthatod, hogy egy buli sem az igazi nélküled. Várunk április 9-én a Symbolba egy fergeteges partyval egybekötött hivatalos táncos válogatásra, hogy megmozgasd a fantáziánk! Itt derül ki, hogy kik azok a szerencsés lányok, akik az egész nyarat (de legalább 1 hónapot) Ibizán tölthetnek és a világhírű Amnesia Ibiza színpadán csillogtathatják meg tánctudásukat. A club vezetősége a kiemelkedő tehetséget kiemelkedő bérrel díjazza.
Légy vibrálóan szexi, mágikusan erotikus és a Symbol megvalósítja az álmod: egy áttáncolt nyarat Ibizán!
További információ 06 30 200 88 88 számon.
2010. április 1. – Palace Siófok, Amnesia Ibiza táncos előválogatás
2010. április 9. – Amnesia Ibiza hivatalos táncos válogatás

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó