Pulzar

Partyajánló

5YMBOL 5 Éves Születésnapi Party @ Symbol, Budapest

Fellépők
Dátum 2013. január 26.
Helyszín Symbol, Budapest, III. ker. Bécsi út 56.
Stílus House
5YMBOL 5 Éves Születésnapi PartyÖt éves a Symbol. Óbuda méltán híres kulturális-gasztronómiai szórakoztató-központját 2007-ben nyitotta meg Barna Sándor, aki egy 200 éves patinás műemlékházban alakította ki az egyedi komplexumot.Symbol, Budapest, III. ker. Bécsi út 56.

5YMBOL 5 Éves Születésnapi Party @ Symbol, Budapest

Öt éves a Symbol. Óbuda méltán híres kulturális-gasztronómiai szórakoztató-központját 2007-ben nyitotta meg Barna Sándor, aki egy 200 éves patinás műemlékházban alakította ki az egyedi komplexumot.

 A Ház január 26-án egy nagyszabású születésnapi partival ünnepli meg azt az öt évet, amely alatt sikerült a főváros meghatározó színfoltjává válnia.  A jubileum szó örömujjongást, ünneplést, örömöt fejez ki. Öt évente megállunk egy pillanatra, hogy visszatekintsünk a mögöttünk álló időszakra. Számba vesszük azt a rengeteg munkát, energiát, amelyet a feladatunk megvalósításába fektettünk. Ígéretes beruházás, folyamatos tervezés-szervezés és megszámlálhatatlan mennyiségű munkaóra: ez az, ami meghatározza a Symbol Budapest tulajdonosának, Barna Sándornak, valamint csapatának munkáját, akik a kezdetektől fogva arra törekedtek, hogy az elmúlt néhány év alatt a nagy múltú műemléképület a főváros gasztronómiai és kulturális életének meghatározó helyszínévé váljon.  De mint oly sokszor, a befektetett munka ismét meghozta gyümölcsét: a többszáz éves falak, valamint a modern belsőépítészet fúziójából kialakuló különleges atmoszférában immáron öt éve sikeresen működik a Ház összesen hét egysége. A két étterem és a sportbár az évek során megannyi elégedett vendégnek okozott kellemes estéket, a Galéria pedig máshol nem látható kiállításoknak adott otthont. A fővárosi éjszakai élet meghatározó pontjának számító Live Music Clubban olyan világhírű előadók léptek fel, mint Sarah Main, Barbara Tucker, CeCe Rogers vagy Grandmaster Flash. A Symbol Budapest rendszeres házigazdája a Forma1 hivatalos afterpartyjának, sőt egyedülálló módon, a világ minden pontján egyidőben megrendezett The Global Party magyarországi rendezvénye is az óbudai Házban került megrendezésre.  Ezeket az eredményeket és az emögött álló munkát ünnepli meg január 26-án a Symbol, első jubileuma alkalmából. A lemezjátszók mögött a Muzzaik, Sweethome Geri, DJ Sütő, Lotfi Begi és Toto Jr fogják pörgetni a legjobb zenéket, valamint fellép a Gönczi Gábor vezette Smile Rock Circus, akiknek a neve az évek során összefonódott a Symbollal. A vendégek között biztosan találkozhatunk a média és a közélet ismert szereplőivel, akik számára a klub törzshellyé vált. A már most az év egyik legnagyobb bulijának számító jubileumi partyra mindenkit szeretettel várnak, jegyek elővételben és a helyszínen – korlátozott számban – kaphatók!

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó