Pulzar

Remember III. flyer

Partyajánló

Remember III.

Fellépők
Dátum 2012. november 10.
Stílus Tech-house, House, Hard Techno, Electronica,
Electro, Techno, Deep-House, House,
Tech-house
Remember III.Nem is olyan régen hirdettük ki sokunk nagy bánatára, hogy elmarad/csúszik a nov 10.re meghirdetett ClassicTechno mega buli! Ezért kárpótlásképpen csinálunk egy kisebb, de remélhetőleg legalább olyan jónak ígérkező rendezvényt!

Remember III.

Nem is olyan régen hirdettük ki sokunk nagy bánatára, hogy elmarad/csúszik a nov 10.re meghirdetett ClassicTechno mega buli! Ezért kárpótlásképpen csinálunk egy kisebb, de remélhetőleg legalább olyan jónak ígérkező rendezvényt!

"REMEMBER?" (Emlékszel?) Techno 1998 - 2005-ig!

Nem is olyan régen hirdettük ki sokunk nagy bánatára, hogy elmarad/csúszik a nov 10.re meghirdetett ClassicTechno mega buli! Ezért kárpótlásképpen csinálunk egy kisebb, de remélhetőleg legalább olyan jónak ígérkező rendezvényt!

Emlékeztek még a régi Complexes és Patex-es bulik hangulatára? Az "underground" party-k világára? Az industrial feeling-et és környezetet, amit annyian hiányoltatok az elmúlt években, most elhozzuk nektek!

Sokáig kerestünk a "REMEMBER?" számára, egy olyan otthont ami elég nagy, elég ipari, és elég underground! Most végre megtaláltuk, és szeretnénk, ha eljönnétek és átélnétek újra egy nyitó buli keretein belül a régi életérzést! Olyan helyre invitálunk benneteket, mely méltó formában tiszteleg a Classic Techno korszakának. 
A soroksári úton, a raktárnegyedben, egy varázslatos, és egyben ízig-vérig ipari környezetben,a Bakelit Multi-Art Centerben vár rátok egy felejthetetlen éjszaka a Classic Techno jegyében.. 
Egyébként mint tudjátok mi az ötletet a nagy party klasszikus filmből vettük a TREND-ből (Grrove), nos ez a hely nagyon-nagyon hasonlít a filmben lévő raktárépületre! 
Szándékain szerint akár havonta, vagy kéthavonta fogunk jelentkezni ezen a helyszínen a korszak legjobb alakjai vendégszereplésével!

Az est folyamán olyan előadók "tolmácsolásában" hozzuk el nektek a stílus remekeit, mint a méltán népszerű Szlovák fenegyerek TOKY. A Hazai élvonal két prominens alakja Newl és Grega is leporolják legjobb Classic lemezeik, kiegészülve a ClassicTecno.hu elkötelezett triumvirátusával Gatex-el, Simon-al és Francesco Fabricar-al.
Lerobbant gyárépületek közt, Budapest Detroit-jában, de mégis egy kulturált, és igényes atmoszférában várunk bennetek egy felejthetetlen időutazásra!

"Mert mi nem felejtettük el azokat a régi szép időket!"

További infó itt: https://www.facebook.com/Remember.info/app_162384753782330


Flyer

Archív partyajánlók

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó