Pulzar

John Digweed a siófoki Palace Clubban flyer

Belépő
Mindenkinek3 900 Ft
Elővételben 2012. augusztus 16.-ig2 900 Ft

Partyajánló

John Digweed a siófoki Palace Clubban

Fellépők
John Digweed a siófoki Palace ClubbanA Bedrock legendás alapítója, JOHN DIGWEED újra Magyarországon! A siófoki Palace Club augusztus 17-én elhozza az egyik leghitelesebb elektronikus zenei ikont, aki DJ-ként a világon először volt képes Sasha és Jimmy Van M társaságában megtölteni egy stadiont.

John Digweed a siófoki Palace Clubban

A Bedrock legendás alapítója, JOHN DIGWEED újra Magyarországon! A siófoki Palace Club augusztus 17-én elhozza az egyik leghitelesebb elektronikus zenei ikont, aki DJ-ként a világon először volt képes Sasha és Jimmy Van M társaságában megtölteni egy stadiont.

 John Digweed neve elválaszthatatlan a progressive house hangzás elterjedésével. A Bedrock kiadóban Nick Muir barátjával együtt számtalan tehetséges fiatalnak változtatták meg az életét mentori tevékenységükkel, s formálták a világ zenei ízlését, a Digweed-Sasha páros turnéit, az Eastern Exposure-t és a Northern Exposure-t pedig csakis szuperlatívuszokban lehet emlegetni. A Digweed-féle Renaissance és a GU mix CD-k szintén elektronikus zenei történelmet írtak. A Kiss Fm-en futó Transitions című műsorát manapság nem kevesebb mint heti 14 millió rajongó követi nyomon árgus fülekkel szerte a világban.

 
A szupersztár DJ/producer nem egyedül érkezik augusztus 17-én a Palace Clubba: régi jó barátja, a magyar szcéna egyik legismertebnb és legsikeresebb képviselője, Chriss Ronson is vele együtt lép fel. A Foundation és a Crea8tion kiadó fejét aligha kell bemutatni a magyar közönségnek, hiszen nincs olyan szeglete az országnak, ahol ne hallhatták volna már őt játszani. A két prominens vendég mellett a hely szellemét ezúttal Toto Jr. idézi meg.
 
Videó:

 
A belépő elővételben 2900 Ft, a helyszínen 3900 Ft.
 
Elővételes jegyek a Palaceban, a Palace Caféban, a Symbol Budapestben és ticketexpress oldalán kaphatók.
 
info: +36 30 200 8888
 
Esemény a facebookon:
https:/​/​www.facebook.com/​events/​293315827428725/​
 
web:
www.palace.hu
https:/​/​www.facebook.com/​palacehungary
 
 

Flyer

Archív partyajánlók

  • [2023-04-21] Deepfields x Totem Tribe w/ NTFO (RO)
    @ A38

    ≋ 20 years 20 nights ≋ Az A38 Hajó húsz éve horgonyzott le a budapesti kulturális élet főerére. A húsz évet húsz estével ünnepeljük. Koncertek, bulik és Ti! Mindenki, akinek az elmúlt húsz évet köszönhetjük. Ünnepelj velünk áprilisban és májusban az A38 szülinapi programjain.
  • [2014-04-25] URIMURI BETA pres. NTFO (RO)
     

    A Romániából érkező páros erőteljesen beírta magát az újhullámos elektronika történelemkönyvébe, hiszen olyan nevekkel emlegetik őket egy lapon, mint Richie Hawtin, Marco Carola, Loco Dice, Luciano.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó