Pulzar

José Padilla flyer

Partyajánló

José Padilla @ Le Bistro, Budapest

Fellépők
Dátum 2012. augusztus 16.
Helyszín Le Bistro, Budapest, 1117 Kopaszi gát 4.
Stílus Chill Out, House, Lounge, Techno,
Drum and Bass
José PadillaA tavalyi hatalmas sikerű fellépés után José Padilla újra bűvkörébe vonja Budapestet, és augusztus 16.-án este ismét a Le Bistro lemezjátszói mögé áll. A DJ-pultban az est két házigazdája, Lacora és Kaufer kíséri majd az élő legendát.Le Bistro, Budapest, 1117 Kopaszi gát 4.

José Padilla @ Le Bistro, Budapest

A tavalyi hatalmas sikerű fellépés után José Padilla újra bűvkörébe vonja Budapestet, és augusztus 16.-án este ismét a Le Bistro lemezjátszói mögé áll. A DJ-pultban az est két házigazdája, Lacora és Kaufer kíséri majd az élő legendát.

A világhírű spanyol DJ 1975-ben érkezett Ibizára, akkor még pincérként. A tányérokat szinte egyik napról a másikra leváltották a bakelitlemezek a kezében. Ahogy mondani szokták: a többi pedig már történelem… Kötve hinnénk, hogy van olyan fiatal vagy idősebb partiarc Európában, de akár a világon is, aki ne hallott volna már legalább egyszer a híres Cafe Del Mar lemezekről. A legendás CD-sorozat rég összeforrt Padilla nevével, még akkor is, ha már évek óta nem ő válogatja össze az újabb darabokat.

 

A világhíresen szép naplementéje miatt felkapott Cafe Del Mar terasza minden nyáron zsúfolásig megtelik, ahogy közeleg az alkony. Ott és akkor képes az ember felmérni, hogy a szinte már giccsesen színes koraesti látvány miként itta magát bele Padilla zenéjébe, mi az, amitől olyan magával ragadóak ezek a válogatások. A Cafe Del Mar sorozattal Jose újraértelmezte, divatba hozta a chill out stílusát. Azzal, hogy sok millió példány kelt el ezekből a lemezekből, Jose egy-egy darabkát csempészett a hálószobákba vagy éppen nappalikba az ibizai naplementék hangulatából, megszínesítve megannyi ember szürke hétköznapjait ezzel. 1998-ban aztán megjelent Padilla első saját albuma, Souvenir, majd nem sokkal később az igazán nagyot robbanó Navigator. Utóbbin felcsendül például Seal és N'Dea Davenport sajátos hangja, mely ékszerként dísziti Padilla kifinomult, dallamos zenei világát. 

 

Jose Padilla ezúttal is a táncoltatóbb house lemezeivel érkezik Budapestre, hogy azok is felhőtlenül élvezhessék az andalítóan fülbemászó stílusát, akik szívesen riszálnak akár egész éjszakán át.

 

http://www.facebook.com/events/467946166562513/

 

 

 


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó