Pulzar

Partyajánló

Remember Dokk Beach @ Le Bistro, Budapest

Fellépők
Továbbá még: DJ O'Neal, FAT
Dátum 2017. június 24.
Helyszín Le Bistro, Budapest, 1117 Kopaszi gát 4.
Stílus Hip-hop, Rnb
Remember Dokk BeachUgye ismerősen cseng, ha azt mondjuk, hogy Magyarország nyári R'n'B fővárosa? Az érzés, ami most életre kelt benned, egy éjszakára újra otthonra talál. A DOKK Beach hamisíthatatlan hangulata egy éjszakára a Le Bistroba költözik. Éld át az amerikai stílusteremtő videoklipek tengerparti hangulatát. Most a Kopaszi-gát pálmafái alatt pörögnek a legnagyobb R'n'B slágerek, melyek életre keltik a város legnagyobb party arcait.Le Bistro, Budapest, 1117 Kopaszi gát 4.

Remember Dokk Beach @ Le Bistro, Budapest

Ugye ismerősen cseng, ha azt mondjuk, hogy Magyarország nyári R'n'B fővárosa? Az érzés, ami most életre kelt benned, egy éjszakára újra otthonra talál. A DOKK Beach hamisíthatatlan hangulata egy éjszakára a Le Bistroba költözik. Éld át az amerikai stílusteremtő videoklipek tengerparti hangulatát. Most a Kopaszi-gát pálmafái alatt pörögnek a legnagyobb R'n'B slágerek, melyek életre keltik a város legnagyobb party arcait.

Éld át újra a legszebb éjszakák emlékét! Ha a fekete zene a szíveddel együtt dobog és minden porcikád életre keltik a legjobb ritmusok, akkor tarts velünk egy emlék utazásra!

*A LEMEZJÁTSZÓK MÖGÖTT*

FAT

Revolution

DJ O'Neal

*BELÉPŐ*

Egységesen 2.000 Ft

------------------------------------

VIP 4.000 Ft

Kizárólag személyes elővétel: +36 70 772 2325

(soron kívüli bejutás, egész estés, névre szóló asztalfoglalással)

www.facebook.com/​events/​469711786708901/​

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó