Pulzar

Everland Fesztivál flyer

Partyajánló

Everland Fesztivál @ Vidámpark

Fellépők
Dátum 2012. július 27.
Helyszín Vidámpark
Stílus Drum and Bass, Breakbeat, Electro, House,
House
Everland FesztiválBrit és német sztár DJ-k az EVERLAND-en Giga buli a VidámparkbanVidámpark

Everland Fesztivál @ Vidámpark

Brit és német sztár DJ-k az EVERLAND-en
Giga buli a Vidámparkban

 Disturbia (ger), Dj Pleasure (uk), Dj Lia, Karmatronic, Jade és még számos külföldi és magyar dj szórakoztatja az érdeklődőket július 27-én este a Budapesti Vidámparkban. Idén másodszor kerül megrendezésre a játékos kedvű bulizók piros betűs ünnepe az EVERLAND névre keresztelt party-ból fesztivállá növekvő vidámparki mega buli, ahol 21 DJ három zenei színpadon felejthetetlen zenével és látvánnyal várja a nagyérdeműt. Mint a nagysikerű május 27-i party -n a játékokat egész éjjel díjtalanul használhatják a látogatók, csak most még bővült is a kínálat.


A júliusi EVERLAND FESZTIVÁL fellépői között ott van Dj Pleasure a jump up stílus úttörője az angol szcéna egyik leghíresebb alakja; Disturbia a német drum and bass producer, a gyors törtütemek mestere, aki a technoid stílust és a kemény dubstep ütemeket játssza. A jobbnál jobb zenéket, melyeket a legnagyobb elektronikus zenei rádiók játszanak világszerte, a vidámparki bulin garantálja a Karmatronic formáció is. A Karmatronic formáció az olasz származású Achilles F. Sparta és a Krash néven is ismert Krajczár Péter producerekből áll. A house, elektro és breakbeat stílusokban alkotó páros olyan művészekkel dolgozott már együtt az évek során, mint Beyonce, Shakira, Wycleaf Jean vagy Kelly Rowland. Olyan munkák kerültek ki kezeik közül, mint a "Dreamgirls Soundtrack", Beyonce és Shakira "Beautiful Liar", Amerie "Take Control", Kelly Rowland "Daylight", vagy Michelle Williams "We Break The Dawn" dalainak remixe. A Karmatronic a stúdió munkák mellett amerikai, olasz, holland, francia és természetesen magyar klubok felkéréseinek is folyamatosan eleget tesz, így DJ szettjeiket hetente mutatják be a világ különböző szórakozóhelyein. Nem hiányozhat a rendezvényről Firedog sem, akinek szettjeiben és mixeiben minden bass alapú zenei stílus megtalálható. Firedog a dubstep, dnb, drumstep, midtempo, breakbeat, electro, grime széles skláláján mozog, biztos meg tudja lepni közönségét. A művész zenei sokszínűségét jól mutatja a „Without fucking genre limit”-re keresztelt mixsorozata, mely többek között az előbb említett stílusokat egyedi eleganciával önti egységbe. Firedog albumbemutatóját időzíti az EVERLAND-re. A playmate, énekes, modell Kustánczi Lia, azaz Dj Lia 3 CD- játszóval zenél a vidámparki bulizóknak. A drum and bass rajongói közül aligha van olyan zeneőrült Magyarországon, aki nem ismerné Jade nevét. Mind a partikon való zenélés, mind a producerkedés terén Jade már megmutatta a világ nagy szórakozóhelyeinek, hogy a magyarok nem viccelnek.


21 fellépő 3 színpadon:

P A R T Y F A C T O R Y  S T A G E:

KARMATRONIC

DJ KUSTÁNCZI LIA

CJ C'MON

CHRIS HANGACSI

MÄRTZ

 

N I G H T S H I F T  S T A G E:

DISTURBIA (GER)

MR. MOONIN (FIN) - BROTHERS GRIME

SRGJ (AUS) - ELEKTROGLEÄNDE

DUCKTANK (GER) - URBAN DUB TECH

FIREDOG (HU) - BURNIN' TOUR ALBUMBEMUTATÓ

KLAY (HU)

DR. MACHETE (HU) TW

 

N O R M A F A O P E N A I R  S T A G E:

PLEASURE (UK)- KILLER BYTES

JADE (HU) EATBRAIN

NORM B2B SIET (HU) MUZIK HERTZ / MAMELUK

WEIDE (HU) MAMELUK

CJ B2B NASTY (HU) MAMELUK

SPYTECH B"B ENDOR (HU)

 

További információ az Everland-ről:

www.facebook.com/​everlandparty

Everland májusi buli video:

https:/​/​www.youtube.com/​watch?v=IlG85pXe_aE&feature=player_embedded#

 

A legközkedveltebb játékok várják a bulizókat az EVERLAND Fesztiválon:

POLIP - A 40 személyes óriáspolip egy igazi családi üzem, mely egy poliphoz hasonlóan hatalmas csápjaival bűvöli a felpörgetésre és szédülésre vágyókat. A karok egyenként háromirányú mozgást végeznek, kiszámíthatatlan pályán keringetik a bátor „zsokékat”. A Polip színes fényeivel és villódzó világításával éjszaka még fantasztikusabb élményt nyújt.

T-REX - 15 méter magas, dinoszaurusz fejű T-Rex szédítő pörgő - forgása extrém élményt nyújt minden látogatónak. A hatalmas, kétkarú, egyedi kivitelezésű T-Rex-el egyszerre 32 ember élvezheti az extrém gyors forgás élményét.

TOP SPIN - A Top Spin alól egy szökőkút lő fel vízsugarakat, miközben az utasok az orsóként meg-meg pördülő, többször átforduló gondolán egymás mellett ülve nevethetnek, vagy éppen sírhatnak. Magassága 18 méter, egyszerre 40 utast tud szállítani.

FLYING CIRCUS - Első osztályú izgalmakat ígérő szórakoztató utazás gyönyörű fényeivel, jellegzetes mozgásával feledhetetlen élményt nyújt éjjel és nappal. Az utas a gondolában ülve fergeteges három dimenziós forgómozgásnak van kitéve.

BREAK DANCE - A Park egyik legnépszerűbb játéka. Aki felül a Break Dance-re, kizárt, hogy ne érezzen rá a zene ritmusára. A kiszámíthatatlanul pörgő gondolák mozgása miatt igazi bulizós játék. Centripetális erő: 1,5 G, menetideje 3 perc.

TÚLVILÁG KAPUJA -  A borzongás, rettegés, és a félelem együttes érzését kínálja a Túlvilág Kapujának barlangja.

További információ a játékokról: http:/​/​www.vidampark.hu/​2009/​hun/​jatekok.php

A játékok a rendezvény karszalagjával díjmentesen vehetők igénybe!

 

 


Flyer

Archív partyajánlók

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó