Pulzar

FREESTYLERS (Dj set - UK), Analog Cuvée, iBeatz flyer

Belépő
Mindenkinek1 600 Ft

Partyajánló

FREESTYLERS (Dj set - UK), Analog Cuvée, iBeatz @ Akvárium (ex Gödör), Budapest

Fellépők
Dátum 2012. május 25.
Helyszín Akvárium (ex Gödör), Budapest, 1051 Erzsébet tér
Stílus Breakbeat, Dubstep, Hip-hop, Jungle,
Dance, Drum and Bass, Electro, Big Beat,
Techno
FREESTYLERS (Dj set - UK), Analog Cuvée, iBeatzLassacskán tiszteletbeli magyarokká fogadhatjuk a Freestylers-t, hiszen már számtalanszor jártak hazánkban, többször léptek fel a Sziget Fesztivál Nagyszínpadán és mindig őrületes bulikkal kápráztatták el a közönséget. Május 25-én DJ-szettel érkeznek az Akvárium Klubba, hogy megörvendeztessék az elektro-szerelmeseket.Akvárium (ex Gödör), Budapest, 1051 Erzsébet tér

FREESTYLERS (Dj set - UK), Analog Cuvée, iBeatz @ Akvárium (ex Gödör), Budapest

Lassacskán tiszteletbeli magyarokká fogadhatjuk a Freestylers-t, hiszen már számtalanszor jártak hazánkban, többször léptek fel a Sziget Fesztivál Nagyszínpadán és mindig őrületes bulikkal kápráztatták el a közönséget. Május 25-én DJ-szettel érkeznek az Akvárium Klubba, hogy megörvendeztessék az elektro-szerelmeseket.

 Anglia legismertebb DJ csapata, a Freestylers az Akváriumban

A háromfős brit elektronikus zenei formáció 1996-ban három zenei producer és DJ alapításában jött létre. Első kislemezükkel a Drop the Bomb-bal tényleg ledobták a bombát, hiszen szinte azonnal népszerűvé tette őket. Zenéjükben számos műfaj megfér egymás mellett, így szinte bárki találhat a saját füle számára kedves dallamokat, legyen az breakbeat, electro, bigbeat, hiphop, jungle, dubstep vagy akár dance.

Az est folyamán fellép az elektronikus köntösbe bújtatott népzenét játszó Analog Cuvée. De meghallgathatjuk azt is, hogy hogyan szól a tekerőlant, MC, beatbox kombináció az I-Beatz elgondolásában. És ha mindez még nem lenne elég, a jó hangulatról Dj Pozsi, Dj O' Neal, Lomex és Beatbox Döme gondoskodik.

 

Belépő: 1600 Ft

Elővételben: 1200 Ft

 

Facebook esemény: http:/​/​www.facebook.com/​events/​425577144122063/​

 

Freestylers – Push Up:

http:/​/​www.youtube.com/​watch?v=uikiBuLfUDg


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott letöltések a partyhoz

  • [2012-01-16] Collective Machine - January 2012

     Collective Machine January 20121.Jose M & Taco Man-From Apes To Humans (Original Mix) The Room 2.Kenny Ground-Sugar (Dj Max Remix) Elegant Bit 3.Smoke Sykes-Full Of Life (Hollen Remix) Variante Music 4.DJ Wld-For Your Play (Original Mix) Jonk Records 5.Alex Gori-Arumba (Original Mix) Diva Records 6.Todd Terry and Davide Benedetti-You Can't Do This (Original Mix) Cadenza 7.Ron Costa-Crackhouz (Original Mix) Monique Spéciale 8.Hollen-Cuano El Ritmo (Maximiljan Remix) Prospect Records 9.Matt Klast & Sebastian Diossa-Malecom (Original Mix) Attary Records 10.DJ Wld-For Your Play (Danny Serrano Remix) Jonk Records 11.Ahautzab-Dance Everybody (David Glass Midnight Remix) Prospect Records 12.Filsonik-Tamur (Original Mix) Desolat 13.Hollen-Frankus (Collective Machine Remix) Potobolo Records 14.Jairo Delli-BB Music (Dubtechie Remix) Six Sound Records 15.Hollen & Collective Machine-Junction (Original Mix) Unsigned 16.Collective Machine-Mr X (Original Mix) Monique Spéciale 17.Collective Machine-Rollercoaster (Original Mix) Monique Spécialewww.facebook.com/Collectivemachine

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó