Pulzar

Phonetica flyer

Partyajánló

Phonetica @ Hangár, Sopron

Fellépők
Továbbá még: Alvin, Corvyon, Conee, Barel,
Cooljam
Dátum 2012. február 25.
Helyszín Hangár, Sopron, 9400 Vándor Sándor u.
Stílus House, Tech-house
PhoneticaA STRICTLY! és a MASSIVE RESONANCE bemutat egy új partysorozatot, ami PHONETICA elnevezéssel ezennel útjára indul. Céljaink között szerepel a mindenféle zenei igény kielégítése éppúgy, mint az igényes szórakoztatás. Helyszínkén azt a klubbot választottuk, ami már otthont adott hasonló sikeres rendezvényeknek, így ennek az érdekes, de mindenképp előremutató produkciónak is megfelelő hátteret biztosíthat.Hangár, Sopron, 9400 Vándor Sándor u.

Phonetica @ Hangár, Sopron

A STRICTLY! és a MASSIVE RESONANCE bemutat egy új partysorozatot, ami PHONETICA elnevezéssel ezennel útjára indul.
Céljaink között szerepel a mindenféle zenei igény kielégítése éppúgy, mint az igényes szórakoztatás.
Helyszínkén azt a klubbot választottuk, ami már otthont adott hasonló sikeres rendezvényeknek, így ennek az érdekes, de mindenképp előremutató produkciónak is megfelelő hátteret biztosíthat.

 Az este folyamán olyan lemezlovasok lépnek fel, akik a stílusuknak jeles képviselői és törekednek mindig a lehető legjobbat kihozni magukból, ezzel is méltán kivívni az elektronikus zene hallgatóinak és értőinek az elismerését.

Az este ALVIN és CORVYON back2back szettjével indul, akik összeszokott dj párosként minden alkalommal nagyszerűen helyt álltak a "warm up" művészetének elvárásainak. Ezúttal sem lesz ez másként, egyedi szettjükről, amit ezen az estén Tőlük hallani fogunk, igencsak érdemes lesz NEM lemaradni. A lemezjátszók mögött köszönthetjük GOYES-t, aki már 3 éve szigorítja Slam Jr. dj csapatát és fejlődését sikerei is igazolják. Számos itthoni színvonalas rendezvény és klub látta már vendégül, kreatív és egyedi promo mixei azonnal közkedvelté váltak a "vájt" fülű emberek köreiben. 2010-es nyári remixe melyet az ukrán Alexandr Zarvának készitett, nem csak itthoni lemezlovasok, de még az angol Chloe Harris zene pakkjában is megtaláltuk. Valamint, hogy 2011-ből is megemlítsünk valamit, Chris Drifter cimborájával karöltve a Unique - Semmi nem marad c. kislemézén is szerepelt.

COOLJAM barátunkat csak bakelit és techno függő vérbeli dj ként ismeri főként az Airsound és a Skyfield közönsége. Egy apró megjegyzés csupán, napjainkban ilyet ritkán látunk amit ő művel a stafétabottal.

Valamint természetesen hallhatóak és láthatóak leszünk mi is, a MASSIVE RESONANCE alapítói és tagjai, név szerint CONEE és BAREL.

Íme tehát a "line up":

-Alvin & Corvyon warm up set

-Conee

-Goyes

-Barel

-Cooljam

Kapunyitás 22.00 órakor.

A belépő 1000,- ft.


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó