Pulzar

T.C. 6th Birthday w/ KATHARSYS flyer

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 500 Ft
Mindenkinek éjfél után1 000 Ft
NS szalaggal és más megyéből éjfélig800 Ft

Partyajánló

T.C. 6th Birthday w/ KATHARSYS @ IHRK, Szeged

Fellépők
Dátum 2011. szeptember 24.
Helyszín IHRK, Szeged, Felső tiszapart 2.
Stílus Dubstep, Drum and Bass, Techno, Tech-house,
House, Minimal, Jungle
T.C. 6th Birthday w/ KATHARSYSA formáció megalakulása 2001-re vezethető vissza, amikor a zongorista Hugo és a hangmérnök Tom közösen elkezdtek Drum and Bass projekteken dolgozni...IHRK, Szeged, Felső tiszapart 2.
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: Đennew
összes résztvevő megtekintése

T.C. 6th Birthday w/ KATHARSYS @ IHRK, Szeged

A formáció megalakulása 2001-re vezethető vissza, amikor a zongorista Hugo és a hangmérnök Tom közösen elkezdtek Drum and Bass projekteken dolgozni...

 A Katharsys név megtisztulást jelent, az irodalmi művek azon hatásmódja, amely az embert a hétköznapok világából kiemeli és magasabb, megtisztult erkölcsi és lelki világba juttatja. A keményvonalas producer duó, különösen agresszív hangzással éri el a katartikus állapotot. Az ütemek önmagukban is energikusak, de az agyszaggató basszusok és csontig hatoló fémes tech hangok közös elegyével, Katharsys különösen egyedi hatást kelt. Zenéik a Darksteptől a keményvonalas Neurofunkig kategorizálhatóak. Kiadványaik a világ legnevesebb labelein láttak napvilágot, mint pl. Habit (US),Guerilla (US), Barcode (UK), Sinuous (UK), és Obscene (UK). A Technoid Community 6. születésnapján ti is átélhetitek a katartikus állapotot, a kérdés csupán az, hogy mikorra tudjátok túltenni magatok rajta….

Emelet:

KATHARSYS (FR)
T.C. CREW

Alsó szint:

-Boc / Innit, Forecast/
-Masa / /
-Goyo / Oranzs rádió, Neurosense.eu/
-Jety / Neurosense.eu/
-Dennew / Neurosense.eu, dubreak/



belépő éjfél előtt/után: 1000 / 1500 Ft
NS szalaggal és más megyéből éjfélig: 800 Ft

//////////////////////////////////////////////////
www.myspace.com/​ktrsys
www.myspace.com/technoidcommunity
www.neurosense.eu


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Szervező

  • Technoid Community

    A Technoid Community (T.C.) egy zeneorinetált promoter/dj formáció Szegeden.2005 óta aktív szervezői és meghatározó alakjai Szeged underground zenei életének. Nekik köszönhetően jutott el a Neurofunk és Technoid Drum & Bass a napfény városába, számos hazai fesztiválnak segítettek neves külföldi előadókat leigazolni, továbbá meghatározó alakjai a SZIN Fesztivál elektronikus vonalának. A T.C. nevéhez fűződik a nemzetközileg is egyre nagyobb teret hódító Neurophunked mixsorozat, aminek fő irányvonala -a megszokottal ellentétben- az új, feltörekvő tehetségek bemutatása. A T.C. szervezésében olyan nevek tették tiszteletüket Szegeden, mint: Audio, Calyx & Teebee, BSE, Dieselboy, Masheen, SPL, Kano, The Sect, Sunchase, Raiden, Cause 4 Concern és még sokan mások.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó