Pulzar

Technoid Community Presents:  DEAN RODELL flyer

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 000 Ft
Mindenkinek éjfél után1 500 Ft
NS szalaggal éjfél után1 200 Ft
Más megyéből éjfél előtt800 Ft

Partyajánló

Technoid Community Presents: DEAN RODELL @ IHRK, Szeged

Fellépők
Dátum 2012. január 20.
Helyszín IHRK, Szeged, Felső tiszapart 2.
Stílus Dubstep, Drum and Bass, Jungle
Technoid Community Presents: DEAN RODELLDEAN RODELL már a 90-es évek elejétől az elektronikus zenei élethez köthető. Tonnányi innovatív, stílusegyesítő projektje volt a világ vezető Techno, Drum and Bass és Dub előadóival.IHRK, Szeged, Felső tiszapart 2.
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: Đennew
összes résztvevő megtekintése

Technoid Community Presents: DEAN RODELL @ IHRK, Szeged

DEAN RODELL már a 90-es évek elejétől az elektronikus zenei élethez köthető. Tonnányi innovatív, stílusegyesítő projektje volt a világ vezető Techno, Drum and Bass és Dub előadóival.

  2004-ben megalkotta a Subdivision Media kiadót, ami stílustól függetlenül, széles körben adott otthont olyan producereknek ,mint CURRENT VALUE, BROKEN NOTE, RAIDEN, KING CANNIBAL, THE PANACEA, GLENN WILSON, PATRIK SKOOG (DJAgaric), SENSER, BONG RA, THE SECT & COOH és még sokan mások. DEAN RODELL legújabb és a Drum and Bass rajongók számára talán leginkább ismert projectje, a CURRENT VALUE-val közösen formált MACHINECODE. A két legenda a stílusok határait átlépve egy új, különösen erőteljes hangzást alakított ki. 2012. első T.C. buliján Ti is megtapasztalhatjátok, hogy mi a TECHNO és a DRUM AND BASS tökéletes fúziója.


Line up:
////////

22:00-00:00 Flanker
00:00-01:00 Percy
01:00-02:30 DEAN RODELL
02:30-03:30 Natural
03:30-05:00 Kazay

Belépő:
//////

Éjfél előtt/után: 1000 / 1500 Ft (3 EURO / 4,7 EURO)
NS szalaggal éjfél után: 1200 Ft (3,8 EURO)
Más megyéből éjfél előtt: 800 Ft (2,5 EURO)


NS szalagosztás éjfélig!

http:/​/​www.subdivisionmedia.com/​
http:/​/​www.soundcoloud.com/​technoidcommunity


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Szervező

  • Technoid Community

    A Technoid Community (T.C.) egy zeneorinetált promoter/dj formáció Szegeden.2005 óta aktív szervezői és meghatározó alakjai Szeged underground zenei életének. Nekik köszönhetően jutott el a Neurofunk és Technoid Drum & Bass a napfény városába, számos hazai fesztiválnak segítettek neves külföldi előadókat leigazolni, továbbá meghatározó alakjai a SZIN Fesztivál elektronikus vonalának. A T.C. nevéhez fűződik a nemzetközileg is egyre nagyobb teret hódító Neurophunked mixsorozat, aminek fő irányvonala -a megszokottal ellentétben- az új, feltörekvő tehetségek bemutatása. A T.C. szervezésében olyan nevek tették tiszteletüket Szegeden, mint: Audio, Calyx & Teebee, BSE, Dieselboy, Masheen, SPL, Kano, The Sect, Sunchase, Raiden, Cause 4 Concern és még sokan mások.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó