Pulzar

Cinetrip WaterCircus flyer

Partyajánló

Cinetrip WaterCircus @ Széchenyi Fürdő

Fellépők
Cinetrip WaterCircusBudapest, 2011. július 18 – Szabadtéri Cinetrip partival színesedik Budapest augusztusi programkínálata. A Rudas fürdőbeli bulikról legismertebb partisorozat WaterCircus elnevezésű speciális projektjét 6-án este tartja, melyen DJ Tommyboy, DJ Palotai és DJ Budai zenélnek. A Cinetriphez emblematikusan kötődő interaktív vizuális művészek a Széchenyi fürdő építészeti értékei előtt hajtanak fejet ún. visual mappingjükkel.Széchenyi Fürdő

Cinetrip WaterCircus @ Széchenyi Fürdő

Budapest, 2011. július 18 – Szabadtéri Cinetrip partival színesedik Budapest augusztusi programkínálata. A Rudas fürdőbeli bulikról legismertebb partisorozat WaterCircus elnevezésű speciális projektjét 6-án este tartja, melyen DJ Tommyboy, DJ Palotai és DJ Budai zenélnek. A Cinetriphez emblematikusan kötődő interaktív vizuális művészek a Széchenyi fürdő építészeti értékei előtt hajtanak fejet ún. visual mappingjükkel.

 A Budapest fürdőkultúrájára épülő, művészi színvonalú fényinstallációiról, világszerte teljesen egyedülálló hangulatáért népszerű partisorozat tavaly nyáron költözött először szabadtérre. Idén a magyar elektronikus zenei színtér vitán felül legikonikusabb egyéniségei, DJ Budai, DJ Tommyboy és Palotai lépnek fel; a három DJ három különböző stílust képvisel. A látványokat tekintve a Széchenyi fürdő építészeti értékeire épülő ún. visual mappinget készít az estére L. Laki László, a Cinetrip sorozat ötletgazdája, Vicsek Viktor és a brazil Viktor Robson, aki L. Laki „VJ Torna” projektjén keresztül érkezik Budapestre. A Széchenyi fürdő falai a három dimenziós hatást kölcsönző fényeknek köszönhetően kapnak új lényeget, új formákban és színekben elevenedve meg.

Klinkó György, a parti szervezője elmondta: „Biztosak vagyunk benne, hogy a tizenhárom éves jelenléttel büszkélkedő Cinetrip pontosan azt a frissességet fogja nyújtani, amit a nyári közönség szabadtéren elvárhat tőlünk. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a Cinetrip eredőjének, Budapest fürdőkultúrájának visszaadunk a munkánkkal valamit. Hiszen fiatalokat hozunk be a fürdők varázslatos világába, a világsajtó rendszeresen foglalkozik a patinkkal,  valamint a vendégeink mintegy felét kitevő külföldi fiatalak élményein keresztül terjed a pesti fürdők híre. Nagy hálával tartozunk partnerünknek, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.-nek, amiért mindezt közösen létrehoztuk.”


Flyer

Ajánlott lemezek

  • Deep Beep Records 006: Rhadow – Senseless EP

    Ez a citrom sárga ugyan, de nem fanyar. A Deep Beep Records elérkezett a hatodik, novemberi kiadványához, melynek borítója az évszakhoz illő hangulatot meghazudtolva ragyog át a szürke novemberi ködön. Rhadow zenei világához azonban keresve sem találhattak volna jobban passzoló árnyalatot.

Helyszín

Ajánlott videók a partyhoz

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó