Pulzar

Az AirSound bemutatja: Skyfield flyer

Belépő
23.00-ig1 500 Ft
23.00 után2 500 Ft

Partyajánló

Az AirSound bemutatja: Skyfield @ Meidl Airport repülőtér

Fellépők
Az AirSound bemutatja: SkyfieldAusztria legújabb elektronikus zenei krémje Virgil Enzinger jelenik meg egy elég extrém helyszínen, a Meidl Airport nevű fertőszentmiklósi repülőtéren, ahol ekkora színvonalú rendezvényen először fog fellépni kicsiny hazánkban. Virgil nem kisebb rendezvényeken és fellépők, producerek mellett mutatta meg tehetségét mint például : Nature ONE Frankfurt, a Tresor Berlin , a DEFQON 1 Amsterdam, a ,The Advent (UK), Eric Sneo (D), Chris Liebing (D), Xavier Morel (JP), Submerge (USA), Sutter Cane (A) és még sorolhatnánk...Meidl Airport repülőtér
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: esztii_
összes résztvevő megtekintése

Az AirSound bemutatja: Skyfield @ Meidl Airport repülőtér

Ausztria legújabb elektronikus zenei krémje Virgil Enzinger jelenik meg egy elég extrém helyszínen, a Meidl Airport nevű fertőszentmiklósi repülőtéren, ahol ekkora színvonalú rendezvényen először fog fellépni kicsiny hazánkban. Virgil nem kisebb rendezvényeken és fellépők, producerek mellett mutatta meg tehetségét mint például : Nature ONE Frankfurt, a Tresor Berlin , a DEFQON 1 Amsterdam, a ,The Advent (UK), Eric Sneo (D), Chris Liebing (D), Xavier Morel (JP), Submerge (USA), Sutter Cane (A) és még sorolhatnánk...

Természetesen a magyar élvonalból is fényesítjük ezt a frenetikusnak ígérkező fesztivál estet!

Fesztiválok állandó dj-je, Coyote áll fel a pultokhoz régi barátjával, hazánk egyik legkedveltebb lemezlovasával Dandy-vel aki természetesen a szintén jól ismert TrueSounds csapat motorja,de ne feledjük,hogy a csapattársát Invoice-ot sem hagyjuk lemezes pult nélkül.

A 15 éves Strictly! csapatból is sikerült ide csalogatnunk egy lemezlovas művészt, még hozzá Goyes-t akit Airsoundos partikon nem egyszer hallottunk már bizonyítani a szigorúan zene eszme létéről. Ő sem marad bajtárs nélkül, hiszen Corvyon kollégája, aki egyébként teljes gőzerővel robotol a szigorúék házába is adja a rezgéseket a reptér betonjának.

Az AirSound ékessége a megrögzött bakelit függő CooljamNorbi, ismét lesz oly pofátlan, nem elég,hogy kizárólag fekete korongokat fog pakolni,de szokásához híven még a legújabb techno bakeliteket is oda teszi elénk a terítéken.

Ezzel persze elérkeztünk a techno vonalához, melyet még inkább megpecsételünk további fellépőinkkel!

Szlovákia egyik legfrissebb fiatal tehetsége, Tom Noir fog minket megtisztelni jelenlétével és zenéjével.

Soproni hölgyek képviseletében Miss Groove tesz talpalávalót, kinek szerintünk ezen az esten sem csak női bájai fognak elvarázsolni minket.

A Roughly Partyk katonái lepik még el az égi csatateret, hiszen a környéken kedvelt Snash NG és Peppe páros live act zenéje teszi fel az i-re a végleges pontot.

Ha van hely, hol megkezd a nyarat és az emlékezetes is maradjon számodra, az itt lesz! :)

Megközelítés és további információk: www.airsound.hu

REPTÉR HIVATALOS HONLAPJA: http://www.lhfm.hu/

TAXI: Kapuvár-Repülőtér között 3000ft/ út és Fertőszentmiklós térségében : Nábob Taxi Kapuvár 06 96 576 275 illetve 06 96 576 276 éjjel nappal hívható!

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001654093860

A fesztivál bevételének egy részét, a fertőszentmiklósi Fénysugár Gyermekalapítványnak ajánljuk fel!

Virgil Enzingerről és a további fellépőkről bővebb információk és zenék:

http://www.myspace.com/virgilenzinger

http:/​/​www.youtube.com/​watch?v=23eJKpQcM1s

https:/​/​www.beatport.com/​en-US/​html/​content/​artist/​detail/​22418/​virgil-enzinger#app=17f1&a486-index=0

http:/​/​www.truesounds.hu/​

http:/​/​www.djcoyote.com/​

http:/​/​strictlymusic.info/​

http:/​/​www.logical.hu/​

http:/​/​djmissgroove.hu/​

http:/​/​soundcloud.com/​peppe-h

www.mixcloud.com/​SNASH_NG

és nem utolsó sorban: http:/​/​fatalerror.ucoz.com/​ vagyis az utolsó sorban:)


Flyer

Kapcsolódó cikkek

  • Sónar 2011

    Június 16-tól 18-ig ismét megrendezik Európa leghíresebb és talán a világ egyik legkiemelkedőb elektronikus zenei és kultúrális fesztiválját, a Sónar 2011 fesztivált Barcelonában.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó