Pulzar

Decks And The City pres. The Dirty Dubsters (IRL) flyer

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

Decks And The City pres. The Dirty Dubsters (IRL) @ Ötkert, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. május 19. – 2011. május 20.
Helyszín Ötkert, Budapest, V. kerület, Zrínyi u. 4.
Stílus break, Dubstep
Decks And The City pres. The Dirty Dubsters (IRL)Május 19-én és 20-án, egy őrületes nyitóhétvégével új partisorozat indul Budapesten, Decks And The City néven. Nufunk és mashupok. Dub, dnb, break, cseppnyi dubstep, rengeteg hiphopközeli. Néha house, sokszor swing. Ragga és diszkó. Zenit Incompatible és Dj Clairvo kéthetente péntekenként megmutatják, mi van most. Az Ötkertben és a Fogasházban tartandó nyitóhétvége sztárja a Dirty Dubsters, egyenesen írországból.Ötkert, Budapest, V. kerület, Zrínyi u. 4.

Decks And The City pres. The Dirty Dubsters (IRL) @ Ötkert, Budapest

Május 19-én és 20-án, egy őrületes nyitóhétvégével új partisorozat indul Budapesten, Decks And The City néven.
Nufunk és mashupok. Dub, dnb, break, cseppnyi dubstep, rengeteg hiphopközeli. Néha house, sokszor swing. Ragga és diszkó. Zenit Incompatible és Dj Clairvo kéthetente péntekenként megmutatják, mi van most.
Az Ötkertben és a Fogasházban tartandó nyitóhétvége sztárja a Dirty Dubsters, egyenesen írországból.

Decks And The City pres. The Dirty Dubsters (IRL)

CÍM: Decks and the city nyitóhétvége
DÁTUM: 2011. május  19. – 2011. május 20.
HELYSZÍN: Ötkert (Budapest, Zrínyi u. 4.), Fogasház (Budapest, Akácfa u. 51.)
FELLÉPŐK:
The Dirty Dubsters (Breakdown Rec. – IRL)
The Inglorious Funkerz (AV Liveact)

Zenit Incompatible (Breakbeat Paradise Rec., Booty Pirates Rec., Budabeats, RampFm, NuFunk.hu)
Dj Clairvo (Mustbeat)
Ali Bishop (Phunkroot)

Dirty Dubsters – Dub Dublinból 


A 2006 óta együtt tevékenykedő, Barry „Dj OBese” O’ Brien és Jay Sharp alkotta producer duó 2009-ben alapították a Dirty Dubsters-t, hogy sajátos és egyedi hangzásukkal utat törjenek a kevert stílusok kedvelőinek hallójárataihoz.

Zenéjükben keveredik a reggae, a ragga, a swing, a hip-hop, a breakbeat, a drum ’n bass, a house, a soul és a funk, de leginkább a nufunk szcénán belül találkozunk a nevükkel.
Olyan világsztárok játsszák és dolgozzák fel dalaikat, mint a Fort Knox 5, az All Good Funk Alliance, Mr Benn, Danny Massure, Dj Shepdog, Dj Wood, Badboe, Pimpsoul, Slynk vagy a Fuzzbox Inc.

Megalakulásuk óta túl vannak több teltházas turnén, nem kevesebb, mint 70 megjelenésen különböző kiadóknál (amiknek több, mint fele bestseller lett már az első héten), és már saját kiadót is alapítottak, „Dirty Dubster Digital” néven, ahol saját dalaikon kívül olyan neves művészek jelennek meg, mint Blend Mishkin, Bass Nacho, Max Rubadub, B-Side, vagy Dj Phaze.

Jelen pillanatban szigetországi, jamaikai és amerikai MC-kkel dolgoznak, és a legtöbb daluk hallható a világ jobb rádióinak műsorán.

http://www.dirtydubsters.com/

The Inglorious Funkerz (AV - Budapesti premier)

A hazai nufunk-mashup egyik éllovasa, Zenit Incompatible a partivideók császárával, Vj EgyedB-vel közösen alkotják az Inglorious Funkerz duót, teljesen új színt hozva a hazai és nemzetközi partik világába.

A Funkerz véletlenül sem merül ki egy sima, megszokott DJ-VJ kooperációban.
A totálisan őrült, három órás, képileg és zeneileg is élőben kevert show a végsőkig kimeríti a mashup fogalmát: kötöttségek nélkül találkozik a hiphop a funk-kal, a break a discoval, a drum 'n bass a kilencvenes évek popjával, miközben a vásznon együtt bulizik Chuck Norris Bruce Willis-szel, üdén tivornyáznak Baywatch és Dallas sztárjai, a B-filmek cápariasztóval védekező szuperhősei pedig összegabalyodnak a precízen összeállított dokumentarista alkotások önjelölt arctalanjaival.

Graz, Prága, Opava és Sopron után a május 20-i, Fogasházas budapesti premier különlegessége a korántsem megszokott vizuálillusztráció, ami ezentúl a Decks And The City partik – minden második pénteken a Fogasházban! - sajátja lesz.

http://www.funkerz.com/

Dj Clairvo

DJ Clairvo zeneszeretete nagyjából 1996-ban indult. Az azóta eltelt hosszú idő alatt kialakult benne, hogy rádiós mixei saját, downtempothead stílusában szóljanak, ami nujazz, trip-hop, hip-hop, downtempo és lounge hangulatok keverékét takarja.

Csapatával, a MustBeat Crew-val közösen, az elmúlt hét évbe fektetett szerzevési és promociós tevékenységnek köszönhetően, rengeteg fellépés során tett szert dirt-breakz, hip-breakz, funk-breaks, breakbeat és big-beat zenék pörgetésének tapasztalatára is.

http://www.mustbeat.com/

„Mindig van idő egy utolsó dalra.
Úgyis reggelig maradunk.”

Start: 22.00
A BELÉPÉS MINDKÉT BULIRA INGYENES!

http://www.nufunk.hu/

http://facebook.com/decksandthecity




Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó