Pulzar

Partyajánló

Top Crews - Tetőtől Talpig @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. március 10.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus Tech-house, Minimal, House, Electro
Top Crews - Tetőtől TalpigSzinte napra pontosan egy évvel ezelőtt játszott utoljára a Corvintetőn az Erik Sumo Band, mely akkoriban a helyszínen (is) forgatott Disco In My Head videóklip kapcsán pár héttel korábban is körbemenetelte robotjával a Tető termeit.Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

Top Crews - Tetőtől Talpig @ Corvintető, Budapest

Szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt játszott utoljára a Corvintetőn az Erik Sumo Band, mely akkoriban a helyszínen (is) forgatott Disco In My Head videóklip kapcsán pár héttel korábban is körbemenetelte robotjával a Tető termeit.

Az Erik Sumo Band az elmúlt hat év során Tövisházi Ambrus egyszemélyes házi-barkácsprojektjéből nemzetközileg is sikeres eklektikus bulizenekarrá nőtte ki magát. Ambrus mindig játékos, lendületes dalai, Kiss Erzsi fékevesztett színpadi jelenléte, valamint a zenészek változatos, dögös és mindig okos kísérete semmihez sem hasonlítható elegyet alkot, amelyet a közönség és a szakma egyaránt nagyra értékel. Finom downtempo muzsika, westernhangulatok, szinticountry, sanzon és bárdzsessz, az Amorf Ördögökből ismert kacatpop, Gershwin- és Kispál-feldolgozások, jókedv és melankólia: ilyesfajta elegy az Erik Sumo Band zenéje, mely egyébként egy új, 5-6 számos EP-re is készül áprilisi megjelenéssel, remélhetőleg pár dalt megelőlegezve itt, a Corvintetőn is.

Időpont: 2011. március 10. 21.00

Helyszín: Corvintető, VIII. Blaha Lujza tér 1-2., Corvin Áruház, bejárat a Somogyi Béla utcából

Fellépők: A PORT.HU csütörtököt mond: ERIK SUMO BAND, TOP CREWS - Tetőtől Talpig: BETA (Hairy), KECSKE (Tesco Disco), FONETIK vs. POPBITCH (Ghetto Bazaar) 

Jegyár: 1300,- Ft, a koncert utáni Top Crews ingyenes!

Stílus: : kacatpop, house, indietronic
Facebook esemény: http://www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=114996305242156
Linkek: www.eriksumo.hu

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó