Pulzar

Pronite Vol. 3 flyer

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 500 Ft
Mindenkinek éjfél után2 000 Ft

Partyajánló

Pronite Vol. 3 @ Hotel Csintó

Fellépők
Pronite Vol. 3Merjünk lokálisan gondolkodni a kikapcsolódás közben is. Mi, a környék partizói nagyon aktívak vagyunk, ha arról van szó, hogy igényes körülmények közt a legjobb zenékre gyűljünk össze, legyen ez a fővárosban vagy jöjjön egészen közel. Ezt bizonyítottuk a két nyári nagyszerű szabadtéri bulin Budaival majd a Deja Vu csapattal és az elmúlt évek legszebb emlékeivel.Hotel Csintó

Pronite Vol. 3 @ Hotel Csintó

Merjünk lokálisan gondolkodni a kikapcsolódás közben is. Mi, a környék partizói nagyon aktívak vagyunk, ha arról van szó, hogy igényes körülmények közt a legjobb zenékre gyűljünk össze, legyen ez a fővárosban vagy jöjjön egészen közel. Ezt bizonyítottuk a két nyári nagyszerű szabadtéri bulin Budaival majd a Deja Vu csapattal és az elmúlt évek legszebb emlékeivel.

 Kicsit mindannyian szomjazunk a különleges helyszínekre, arra, hogy kitörve a megszokott partik sorából valami újat és egyedit kapjunk egy estétől. Hogy mi a garancia arra, hogy a Pronite-tól megkapjuk? Például egy unikum helyszín a 30-as út melletti Hotel Csintó; a környékről, közülünk érkező DJ-k akik velünk együtt nőttek fel és itt, ebben a régióban tették le karrierjük alapjait.



Ezúttal jöjjünk össze úgy, hogy tető van a fejünk fölött, de legyünk készek arra, hogy a lábunk elhagyja a földet ha eléggé ki tudunk kapcsolni és Chrissre, Garayra valamint Nigel Snorterre bízzuk magunkat a harmadik Pronite partin!



Belépő: éjfélig 1500.- utána 2000.-


info: 20/ 3150951

Gödöllő, Hotel Csintó (30-as főút 39-es km)


Flyer

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó