Pulzar

RobotRock flyer

Partyajánló

RobotRock @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Fellépők
Dátum 2011. február 9.
Helyszín Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.
Stílus Electro, Dubstep
RobotRockTegye fel a kezét, aki soha nem headbangelt még a Daft Punk klasszikusára, a Robotrockra! Na ugye. Ha bejön a legmocskosabb electro, az endorfint felszabadító bassline-hullámvasút, a koncertfeelinggel beoltott elektronika, avagy a skizofrén robot–rock attitűd, szerda esténként a Mappában a helyed. Keep Rockin'!Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.

RobotRock @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Tegye fel a kezét, aki soha nem headbangelt még a Daft Punk klasszikusára, a Robotrockra! Na ugye. Ha bejön a legmocskosabb electro, az endorfint felszabadító bassline-hullámvasút, a koncertfeelinggel beoltott elektronika, avagy a skizofrén robot–rock attitűd, szerda esténként a Mappában a helyed. Keep Rockin'!

 Az utóbbi évek egyre sűrűsödő classic bulijainak párás szemű nosztalgiahangulatába olyan elemi erővel robbant be a RobotRock formáció, mint egykor a tisztes családok Color Star tévéi az esti Híradó alatt. Önismétlés és visszatekintés helyett végre itt a legújabb irányzat, amely valójában egy szuperdögös, tabudöntögető hibrid, az újgeneráció hitvallása. Tök mindegy, hogy tudnád-e pontosan definiálni az újelectro, fidget, bassline, heavy bass, ghetto-tech, újvonalas dubstep, drumstep és grime fogalmakat. Ha kérdezik, mi a pörgés, csak vesd oda: rock'n'roll rave.
Minden szerda éjszaka a Mappában!

Figyelem: belépés csak 18 éven felülieknek!

Helyszín: Mappa Club (ex-Trafó Bár Tangó), IX. Bp. Liliom u. 41. – Tűzoltó-Liliom u. sarok

Line-up: RobotRock DJs

!!! Funktion One Hangrendszer !!!

Belépő: nincs!


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó