Pulzar

Belépő
23.00 előtt1 000 Ft
23.00 után1 500 Ft

Partyajánló

Dátum 2010. december 3.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus Techno, Tech-house, Minimal, House,
Electro

Fellépők 
Coyote, Busti Grub, Junkie, Hawky,
Tolo, Falcao
Logical & LavaLava pres. Busti GrubDecember 3-án, pénteken hazánkba látogat a tech-house világának egyik legújabb kedvence: Basti Grub. A Logical és LavaLava csapatok jóvoltából egy kultikus underground helyen, a Corvintetőn köszönthetjük első magyarországi fellépésén.Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

Logical & LavaLava pres. Busti Grub @ Corvintető, Budapest

December 3-án, pénteken hazánkba látogat a tech-house világának egyik legújabb kedvence: Basti Grub. A Logical és LavaLava csapatok jóvoltából egy kultikus underground helyen, a Corvintetőn köszönthetjük első magyarországi fellépésén.

 A még csak 27 éves frankfurti producer meglehetősen korán közeli kapcsolatba került az elektronikus zenével. 14 évesen szüleitől megkapta élete első analóg szintetizátorát, egy Roland MC303-ast. Azóta az elektronikus hangszerek bűvöletében él, s az évek során egy sajátos, összetéveszthetetlen zenei hangzást alakított ki. Ebben techno keveredik afrikai törzsi dallamokkal, énekekkel. Néha trópusi állat hangokat csempész a háttérbe, mellyel párásan fülledt atmoszférát teremt. Legújabb megjelenéseiben előszeretettel használ balkán népzenei elemeket, jazz-es iprovizációkat, swing bigband betéteket. 

Produceri ténykedésével párhuzamosan a frankfurti éjszakai élet is magával ragadta, szervezőként és dj-ként ténykedett. 2007-ben alapította meg saját kiadóját, a 'Hoehenregler'-t (magyar jelentése: 'magasság szabályozó'). Biztositottá vált ezáltal a terep a sajátos afro-beat / balkán / nuswing track-ek számára. E kiadó égisze alatt megjelent harmadik kiadványát már a műfaj nagyágyúi pörgették, többek között Luciano és Ricardo Villalobos is. Később olyan világhírű válogatáslemezeken szerepelt, mint a Get Physical-os Body Language vagy a Cocoon sorozatából a 2010-es 'J'. 

Komaton-nal közös 'Sick' című nótája igazi telitalálat, mely egy csapásra sláger lett. 2010 nyarán szinte minden tech-house dj pörgetette szettjének zárószámaként (Sven Väth, Ellen Allien, stb.) 

Ha egyszer beindul a gépezet, akkor bizony nincs megállás. Emberünk önálló albummal jelentkezett a Loco Dice és Martin Buttrich által tulajdonolt Desolat labelnél. Készített remixet Martin Eyerer Kling Klong kiadójának. Jelenleg pedig második albumának befejezésén munkálkodik. Minden bizonnyal a legfrissebb, még kiadatlan zenékből is kapunk ízelítőt december 3-án. 

A hazai színeket pedig az alábbi lemezlovasok képviselik:

- a zenei korlátokat és megalkuvást hírből sem ismerő Coyote

- a kölni minimal hangzás hazai professzorai, a Junkie & Hawky duó

- a LavaLava lelkes fiatal rezidenstriója (Tolo, FeZ & Falcao)

2010.12.03. Logical & LavaLava pres. BASTI GRUB live (Desolat, Cocoon, Hoehenregler - DE)

2010.12.03., péntek 22:00-06:00

Corvintető (Budapest, Blaha Lujza tér) 

Logical & LavaLava pres.

BASTI GRUB live (Desolat / Cocoon / Hoehenregler - DE)

COYOTE (Logical / Deadcode)

JUNKIE & HAWKY (Logical / Secret Fusion)

TOLO (LavaLava)

FEZ & FALCAO (LavaLava)

+ új EV Pro hangrendszer

Belépő: 23.00 előtt 1000 forint, utána 1500 forint.

Jelöld, hogy 'ott leszel' a bulin, mert a 'résztvevők' között kisorsolunk 3 db páros belépőjegyet!

Facebook event: http://www.facebook.com/event.php?eid=160668050610242


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó