Pulzar

Halloween, Club Prince flyer

Belépő
Lányoknak500 Ft
Fiúknak1 000 Ft

Partyajánló

Halloween, Club Prince @ Club Prince, Mende

Fellépők
Dátum 2010. október 31.
Helyszín Club Prince, Mende
Stílus House, Tech-house, Techno, Progressive House
Halloween, Club PrinceA mendei Halloween party-k mindig óriási sikerrel zajlanak. Nem lesz ez várhatóan másként most sem, ugyanis meghívott vendégként fellép DJ Budai.Club Prince, Mende,
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: tittykee
összes résztvevő megtekintése

Halloween, Club Prince @ Club Prince, Mende

A mendei Halloween party-k mindig óriási sikerrel zajlanak. Nem lesz ez várhatóan másként most sem, ugyanis meghívott vendégként fellép DJ Budai.

Imre körül mindig történik valami, annak ellenére, hogy nem az a nyomulós fajta. Elhivatottság, profizmus, nagyvonalúság és mérhetetlen zene iránti szenvedély: mindez Budai. Nem véletlen tehát, hogy rajong érte a közönség (és fordítva is).

Az I Love Deep sikerei mellett oszlopos szerephez jut a megújult DPU klubban, mint rezidens DJ. Ő erre a szerepre talán a tökéletes választás, hiszen house ban és techno-ban is egyaránt az élmezőnyben van. Energiával teli játékával és állandó jókedvével folyamatosan mosolyt csal közönség arcára, akik ezt ovációval és hatalmas bulizással hálálják meg. Kíváncsian várjuk, hogy most a Prince-ben a house-osabb, vagy a technosabb énje kerül terítékre, viszont az borítékolható, hogy 100%-ig party music-ot fog tolni. Exkluzív fellépése várhatólag a szokásosnál hosszabb idejű játékidőt vetít előre, ahol bemutatja milyen is az igazi Budai.

Mellette az I Love deep-es "bűntársa" a club fő rezidense, Nigel Snorter is főszerepet kap. Természetesen Nora Naughty és Sazpi Jr. sem maradnak ki a line up-ból, keretbe foglalva az éjszakát. A bulit színvonalát emeli a Halloween clubdekor és Halloween chippendale táncosok is.

Belépő: Lányoknak 500.- Fiúknak 1000.-


www.clubprince.hu


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2013-02-09] Felipe a Night Shift Documentary következő állomásán
    @ Club Prince, Mende

    Felipe a Night Shift Documentary következő állomásán a mendei Club Prince-ben @ 2013.02.09
  • [2011-10-31] Halloween Jay Lumennel és Sanfranciscobeattel
    @ Club Prince, Mende

    Ha hónod alatt a töklámpással céltalanul akarsz kóvályogni a hűvös őszi éjszakában: lelked rajta! Ám, ha mégis arra vágysz, hogy forró ritmusokkal átitatott masszív buliban ropjad hajnalig, akkor október 31-én kapd fel a legszebb mosolyodat (ami nem egy töklámpás vigyora), és nyomás a mendei Club Prince, ahol erőt próbáló táncos mulatsággal inthetsz búcsút a punnyadásnak – mindezt teljesen INGYEN!
  • [2011-10-08] Monitor
    @ Club Prince, Mende

    A legendás Monitor partinak ad otthont október 8-án a mendei Club Prince. A két hazai éllovas, Chriss és Dandy mellett a két házigazda, Nigel Snorter és Nortio veszi kezelésbe a vázizmokat, hogy kellő mennyiségű kalóriát égethessenek el a táncparkett huncut ördögei ezen a minden bizonnyal erőt próbálóan frenetikus buliban!
  • [2011-09-24] Deadcode
    @ Club Prince, Mende

    Mende-mondák helyett vessük bele magunkat a híres mendei partik vibráló világába! Szeptembe 24-én végre ismét Deadcode Dj-k lepik el a legendás Club Prince DJ-pultját!
  • [2011-09-10] Club Prince Szezonnyitó
    @ Club Prince, Mende

    Az igazi vagányok ősszel sem pihennek! Az éjszakai baglyok híres mendei gyülekezőhelye most újra nekik kedvez, hiszen a Club Prince már szeptember 10-én szélesre tárja kapuit, hogy egy laza csuklómozdulattal és 9 DJ-vel búcsút intve a hőségnek forráspontig izzítsa a hangulatot a falai között.
  • [2011-08-19] Club Prince Open Air
    @ Club Prince, Mende

    A Club Prince először mozdul ki a zárt térből, hogy egy frenetikus szabadtéri party-ra csábítson. Az open air bulik utánozhatatlan atmoszférájával és minden hozzá kapcsolódó extrával várunk, hogy érezd a zene és természet ősi harmóniáját. Gigantikus méretű hang-és fénytechnika, 8 DJ és a jól megszokott minőségi feeling ezúttal egy valóban különleges éjszakán, amit Te sem hagyhatsz ki!
  • [2011-06-12] Szezonzáró a Club Prince-ben
    @ Club Prince, Mende

    Elérkezett a mendei Club Prince idei első szezonjának záróakkordja, melynek méltó megünneplésére a pünkösdi vasárnap éjjelét választotta a klub, méghozzá Yvel & Tristan vendégszereplésével! A lemezjátszók mögött a két házigazda, Nigel Snorter és Nortio ad majd füleket gyönyörködtető körítést a szettjükhöz. A Teraszon a Midnight Star Marathonnal búcsúzik a Club Prince, a teljes Szapi Family felvonultatásával a DJ-pultban. Nem titok, hogy június 11-én a Szapy Family szezonnyitó szabadtéri partiját tartják az Ecseri-tó partján, így a 3 nyári alkalom egyike után folytatják Mendén a hepajt – innen ered hát a „maratoni” jelző…
  • [2011-05-28] House Session
    @ Club Prince, Mende

    Lekerültek a vastag kabátok, sufniba vágtuk a komor telet, ideje a zenében is igazodni a forró szezonhoz! A mendei Club Prince már májusban a nyarat idézi nyitott teraszával és programkínálatával egyaránt!
  • [2011-05-07] Andrewboy & Manic N
    @ Club Prince, Mende

    Fejedelmi nyárhangulat lesz úrrá május 7-én a mendei Club Prince-en! A „hercegi” helyszín DJ-pultjában ezúttal a Coronitás nappali partik két királya, Andrewboy és Manic N izzítja a légkört. A főidő előtt és után pedig a hőn szeretett házigazdák, Nigel Snorter és Szapi Jr. keresi majd a közönség kedvét.
  • [2011-04-24] Húsvéti Party
    @ Club Prince, Mende

    A kikelet kellős közepén kelhetünk ki magunkból teljes odaadással a mendei Club Prince Húsvéti Party-ján április 24-én, vasánap!
  • [2011-04-09] Different Faces of Tech-House
    @ Club Prince, Mende

    Újra a legújabb zenei trendek hullámain lovagolhatunk a Club Prince-ben: április 9-én a táncparkettet a tech house hazai mesterei izzítják, ráadásul a szombat esti láz új értelmet nyer a hosszú idő után ismét felcsendülő kongadobok révén, s a kedélyállapotra vet huncut hurkokat a kimondottan hölgyek kedvéért beiktatott chippandale show!
  • [2011-03-26] Prince Classics
    @ Club Prince, Mende

    Új koncepcióval rukkol elő a méltán híres Club Prince klasszikus parti sorozata, immár a 21. század követelményeinek megfelelve. Az évezred első évtizedének legnagyobb klubhimnuszait és egykori Prince-rezidenseit felvonultató, igazi nagy szellemidéző szeánsz részesei lehetnek a táncparkett elszánt megszállói.
  • [2011-03-14] Talpra Clubber!
    @ Club Prince, Mende

    Nemzeti ünnepünk előestéjén a jelenkor egyik legnagyobb hazai hősét, Jay Lument látja vendégül a mendei Club Prince! A nemzetközi karriert befutó magyar DJ/producer mellett a két rezidens, Nigel Snorter és Szapi Jr. hivatott a hangulatot megfelelő hőfokon tartani. A március 14-ei parti fényét tovább emeli majd a Parformance Dance csoport szemet gyönyörködtető táncosainak fellépése.
  • [2011-02-19] Truesounds Farsang
    @ Club Prince, Mende

    Mendén tart maszkabált a Truesounds február 19-én. A Club Prince falai között most mindenki kedvére kivetkőzhet magából, de csak, hogy valaki más bőrébe, ruhájába bújjon. A farsang visszavonhatatlanul a tavasz előszele, a bolondos évszak már a lábát lógatja az ablakokban. A mendei Club Prince idén is megadja a módját, hogy tisztességgel tessékelje ki a hideg évszakot a naptárból: az ország egyik legnépszerűbb DJ-csapatával kedveskedik a táncparkett ördögeinek.
  • [2011-02-05] Szezonnyitó
    @ Club Prince, Mende

    A januári pihenést követően február 5 - én nyitja meg kapuit a mendei Club Prince. A Szezonnyitó alkalmával a környék legkomolyabb lemezlovasai / producerei kerültek meghívásra.
  • [2010-12-31] BUÉK 2011
    @ Club Prince, Mende

    Az óévbúcsúztató / újévköszöntők Mendén mindig is a rezidensekre épültek. Nem szakítva ezzel a hagyománnyal idén sem, a line up "gerincét" a házigazda lemezlovasok adják. Az évközbeni sok alázatos munka - sok warm up / levezető szerepek - után végre itt az idő, amikor kiélvezhetik a közönség szeretetét.
  • [2010-12-25] Decks In The City X-Mas
    @ Club Prince, Mende

    A karácsonyi party-k különös ízét mindig a meghittség és a szeretet adja. Ennek szellemében került meghívásra, karácsonykor Mendére a Decks In The city project.
  • [2010-12-11] Badgirls
    @ Club Prince, Mende

    Az idén 10 éves Badgirls projekt apropóján kiadásra kerülő Badgirls 10th Anniversary DVD „elő – lemezbemutató” partyja Mendén, a Club Prince-ben! A Kecskemétről indult DJ triumvirátus az elmúlt egy évtized alatt meghódította a hazai party szcénát. A nevükhöz fűződik a legendás keceli Club Korona, számos DTS – s party, a DJ Fesztiválok és a Badgirls Club Tour, ami ismét Mendére látogat.
  • [2010-11-27] 16. Születésnap & Wild West Classic
    @ Club Prince, Mende

    A tradicionális november végi születésnapi party-k és Wild West Classic-ok, az év csúcspontjai Mendén. A 16 éves clubban ez az éjszaka is várhatóan egy kiemelkedő eseménynek fog számítani, melyet előrevetít a fellépők névsora.
  • [2010-11-13] The Dirty Dance
    @ Club Prince, Mende

    Magyarország legnagyobb nappali (after) partyjának húzónevei vendégeskednek Mendén, a Club Prince-ben. Az Andrewboy & Manic N duó „The Dirty Dance” elnevezésű clubestje több ezer partyzónak mozgatja meg a fantáziáját.
  • [2010-10-22] We Love Freedom
    @ Club Prince, Mende

    Az október 23-i munkaszüneti nap előestéjén az ország – sokak szerint - legjobb DJ-ét látjuk vendégül Mendén, a Club Prince-ben. DJ Chriss neve egybeforrott a minőségi szettekkel, produceri mestermunkákkal és kiadófőnöki pozícióval.
  • [2010-10-09] Hairy Night
    @ Club Prince, Mende

    Október 09-én az ország egyik leginnovatívabb party sorozata vendégeskedik Mendén, a Club Prince-ben.
  • [2010-09-18] We Love Tech-House & Terasz Záró
    @ Club Prince, Mende

    A party arcok egy része a progresszívből, másik része a techno felől, megint mások a tört ütemek nyomán találták meg a számukra kedvenc zenei stílust. Azonban kapcsolódási pontok mindig vannak: egyik ilyen a tech-house, ami nem egy gyűjtőnév, hanem egyik kedvenc stílusunk.
  • [2010-09-04] Szezonnyitó – Welcome The New Residents
    @ Club Prince, Mende

    A nyári pihenő után, szeptember 04-től ismét nyitva áll a mendei Club Prince kapuja. Mostantól azonban nem a megszokott felállásban várjuk a közönséget, ugyanis a házigazdák személye változott. Nigel Snorterre - aki már 4 és fél éve erősíti a mendei rezidensek sorát - természetesen továbbra is, mint a club elsőszámú lemezlovasára számíthatnak vendégeink. Benji és Arnou helyett Nora Naughty és Szapi Jr. veszik át a stafétát. Szezonnyitó bulinkat az új rezidensek bemutatkozó estjének szenteljük.
  • [2010-06-26] Szezonzáró
    @ Club Prince, Mende

    Már évek óta jellemző, hogy a mendei Club Prince a nyárra bezárja kapuit. Idén júliusban és augusztusban sem dübörög a legendás hangrendszer, a június utolsó szombatjára eső szezonzárót nagy hiba lenne kihagyni.
  • [2010-06-12] Dirty Dance & Midnight Star
    @ Club Prince, Mende

    Az iskolai nyári szünet első napján, egy igazi, a piszkos fantáziád által megálmodott táncra csábítunk Mendére, a Club Prince-be! A leghíresebb magyarországi after party-k koronázatlan királyai, az Andrewboy - Manic N páros teszi tiszteltét a club-ban.
  • [2010-05-23] I Love Deep & Mind the Tech
    @ Club Prince, Mende

    Pünkösd vasárnapján az I love Deep csapata vendégeskedik Mendén. A napokban 8. éves party-sorozat hazánk legrégebbi, masszív sikerű house buli szériája.
  • [2010-05-15] Monitor Party és Spirit & 3l3kto Groove Birthday Party
    @ Club Prince, Mende

    Magyarország több éve legsikeresebb és legjobb DJ – inek közös clubestje elérkezik Mendére is.
  • [2010-04-30] Tech – Session & Terasz Nyitó
    @ Club Prince, Mende

    A május 1-i munkaszüneti napot megelőző éjszaka, egy igazi tech-house megőrülésre invitálunk Mendére, a Club Prince-be!
  • [2010-04-04] Húsvét
    @ Club Prince, Mende

    Húsvét Vasárnapján egy igazi tavaszi party Mendén, a Club Prince-ben!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó