Pulzar

Belépő
Mindenkinek800 Ft

Partyajánló

Planet Radio Show ClubNight @ Artkatakomba, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. október 30.
Helyszín Artkatakomba, Budapest, Szent István körút 2., a Jászai téri McDonalds alatt
Stílus Tech-house, Techno
Planet Radio Show ClubNightA Planet Radio Show, amely minden szombaton 20:00 és 22:00 óra között jelentkezik a Justmusic FM-en, arra hivatott, hogy a techno és techhouse szerelmeseit kicsit közelebb hozza egymáshoz illetve minden szombati éjszakát megfelelő hangulatban indítson el.Artkatakomba, Budapest, Szent István körút 2., a Jászai téri McDonalds alatt

Planet Radio Show ClubNight @ Artkatakomba, Budapest

A Planet Radio Show, amely minden szombaton 20:00 és 22:00 óra között jelentkezik a Justmusic FM-en, arra hivatott, hogy a techno és techhouse szerelmeseit kicsit közelebb hozza egymáshoz illetve minden szombati éjszakát megfelelő hangulatban indítson el.

Egy lépést tovább lépve, most egy clubesttel jelentkezik a csapat, ezzel is kicsit közelebb hozva a stílus megszállottjait. Ugyanis október 30.-án indul útjára a Planet Radio Show Clubnight, amely egy igazi barátságos és kellemes atmoszférájú clubestet kíván teremteni, a rádió állandó rezidensei mellett mindig egy-két, a magyar élvonalból jól ismert névvel fűszerezve.
Az első alkalommal Nora Naughty lesz a csapat vendége, aki a 2009-es év hazai felfedezettje lett. Nóra zenei sokszínűsége és megalkuvást nem ismerő ízlésvilága a house, a techhouse, a minimal és a techno egyik leghitelesebb honi képviselőjévé avatta kishazánkban. Nora eddig olyan nevek mellett bizonyíthatta rátermettségét, mint Magda, Audiofly, Katya Vanila, Extrawelt, Anja Schneider,Tini, Wighnomy Brothers, vagy Martinez. A legígéretesebb hazai szerveződések, legnagyobb fesztiválok dj pultjai mellett, fellépett Koppenhágában, Lengyelországban, a londoni Eggben, a berlini 103-ban és a pozsonyi Wilsonic fesztiválon. Nóra mellett a Londont is megjárt, detroiti elhivatottságú Axel Foley lesz hallható, aki a kellemes house muzsikáktól kezdve az igazi techno lemezeket is örömmel pörgeti. 
 
Az est további részében a rádió állandó résztvevői szolgáltatják a jobbnál jobb zenéket, nevezetesen Nils, akinek settjeire az igazán erős dinamika  jellemző, mindig valamilyen különleges technikai megoldással kiegészítve. BoncsAir pedig energikus mixelésébe csempész mindig valami olyasmit, amire éppen a közönségnek szüksége van. A majd 15 éves múlttal rendelkező Simontól pedig a szokásos módon a kellemesebb seggrázós ütemek és az aktuális techno kedvencek várhatóak.
[A műsor archivált mixei online meghallgathatók illetve letölthetők]

Line-up

  • Boncsair
  • Nils
  • Nora Naughty
  • Simon

Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó