Pulzar

Partyajánló

Consonance Vs. Strictly! @ Sunny Dinner, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. szeptember 11.
Helyszín Sunny Dinner, Budapest, Szentendrei út 36/a
Stílus Electro, House, Progressive House, Tech-house
Consonance Vs. Strictly!Egy féktelen nyár után tovább tapossák a gázt: 2010. szeptember 11-én nyitjuk az őszi szezont!Sunny Dinner, Budapest, Szentendrei út 36/a

Consonance Vs. Strictly! @ Sunny Dinner, Budapest

Egy féktelen nyár után tovább tapossák a gázt: 2010. szeptember 11-én nyitjuk az őszi szezont!

A Consonance és a Strictly! fantasztikus nyári sorozattal debütált 2010-ben. Bár eredetileg csak egy spontán összeröffenést terveztek, az első buli olyan jól sikerült, hogy azonnal folytatásért kiáltott. Még most is alig hisszik el, hogy ez manapság megtörténhetett, de megtörtént: rengeteg új arc tűnt fel a közös Consonance-Strictly! partikon, minden korábbinál többen jöttek el, és mindengyik után az volt a vélemény, hogy ennél jobb hangulatú estéjük még nem volt eddig soha.

Bár nyakunkon az ősz, de a show folytatódik! A Consonance és a Strictly! közös sorozata újra birtokba veszi téli rezidenciáját, a tüneményes budai Club Sunny-t, hogy az eszeveszett, féktelen nyár után továbbra is tövig nyomva a gázt egy felejthetetlen partival bélyegezzük meg az ősz első hónapját.

A DJ-pult mögött újra találkozhatunk a Strictly! szellemi atyjával, Slam Jr-ral, a Consonance-alapító Ben Dive-val, aki egyben a kiváló új formáció, a Pharma producer/DJ-trió egyik tagja, de ott lesz a másik két Pharma-tag, a Monkzból ismertté vált G.U.L.U., valamint a produceri és hangmérnöki munkáiról nevezetes Downkill is. Nem marad le a hab sem a tortáról, az est vendége lesz az a San Francisco-i ACE-TATSU, aki idén nyáron Magyarországon vakációzva számos partin (így augusztus 20-án a Consonance-Strictly! partiján is) bizonyította, hogy őt az isten is lemezlovasnak teremtette.

"2010. szeptember 11-én búcsút intünk a nyárnak és újra belakjuk a Club Sunny-t!"

Tudjátok: Consonance vs. Strictly! – Barátok… Zene… Új dimenziók!

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó