Pulzar

Consonance Vs. Strictly! flyer

Partyajánló

Consonance Vs. Strictly! @ Sunny Dinner, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. október 9.
Helyszín Sunny Dinner, Budapest, Szentendrei út 36/a
Stílus ismeretlen
Consonance Vs. Strictly!Újra a Club Sunnyban a Consonance Vs. Strictly! E Pluribus Unum: bizonyára sokaknak feltűnt ez a kifejezés az utóbbi idők Consonance flyerein! A mottó jelentése: sokból egy, és az Egyesült Államok első „szlogenje” volt.Sunny Dinner, Budapest, Szentendrei út 36/a

Consonance Vs. Strictly! @ Sunny Dinner, Budapest

Újra a Club Sunnyban a Consonance Vs. Strictly!
E Pluribus Unum: bizonyára sokaknak feltűnt ez a kifejezés az utóbbi idők Consonance flyerein! A mottó jelentése: sokból egy, és az Egyesült Államok első „szlogenje” volt.

. És való igaz, a Consonance esteknek is régóta sok összetevője van mind a zenei felhozatalt, mind a közönség sokszínűségét, mind a helyszínek változatosságát, mind a jó hangulat fokozatait tekintve. A sokból egy dolog lesz, ami mára nemcsak a Consonance jelentése, hanem immár védjegye is: a teljes összhang!

Most, hogy néhány hónapja a Strictly!-vel közösen kerülnek megrendezésre ezek a megmozdulások, még inkább igaz a latin mottó a Consonance-ra. A két jelentős projekt eme koperációjának köszönhetően ezúttal is a Strictly atyja, Slam Jr. és a Consonance alapítója, Ben Dive lesz a házigazda. Hozzájuk csatlakozik az ugyancsak Ben által életre hívott produceri hármas, a Pharma másik két tagja, GULU és Downkill. Jó zenében nem lesz tehát hiány ennyi rutinos lemezpörgető mellett – így a hangulat ezen részét kipipálhatjuk. Már csak rajtatok múlik, hogy képesek lesztek-e részt venni a „tömegnövelésben”, ami köztudottan jótékonyan hat egy egy parti kedélyállapotára. 

A Club Sunny kedves, családias, mégis ellenállhatatlanul vonzerejű otthona a Consonance buliknak. Senkit nem kell nagyon noszogatni, ha a Sunnyban Consonance van. Olyankor a táncparkett virgonclábú ördögei kora estétől ott tombolnak hajnalig, sőt, nem ritkán a délelőttökbe is belenyúlnak ezek a partik. 

Az összhang tehát újra ránk talál október 9-én – feltéve, hogy a Club Sunny-ban töltjük az éjszakát!

www.bendive.com

www.strictly.net

Készítette: VAMP (Various Artists Media Project, a MEDIALL-csoport tagja)

http://www.mediall.org/vamp


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó