Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft

Partyajánló

Consonance @ Sunny Dinner, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. július 3.
Helyszín Sunny Dinner, Budapest, Szentendrei út 36/a
Stílus Electro, House, Progressive House
ConsonanceA Strictly és a Consonance bemutatja: Szigorúan összehangolt lé-hűtés a Club Sunny-ban!Sunny Dinner, Budapest, Szentendrei út 36/a

Consonance @ Sunny Dinner, Budapest

A Strictly és a Consonance bemutatja:
Szigorúan összehangolt lé-hűtés a Club Sunny-ban!

Mit is csinálhatnánk a nagyvárosi dzsungelben ragadva egy fülledt nyári éjszakán? Nem kérdés! Csak kell egy jó társaság, akikkel tökéletes összhangban szigorúan a lazulásnak adhatjuk át magunkat. Kell egy kedvenc kuckó, ahol a lé hűtött, a klíma pörög, de a légkör izzik. Már csak a rutinos lemezlovas hiányzik, és máris előállt egy tökéletes belvárosi nyári éjszaka receptje. Ugye, milyen jól hangzik?
 
És hogy hol, kivel, mikor? Nem titok ám: a kedvenc kuckónk naná, hogy a Szentendrei úti gyöngyszem, a Club Sunny, ahol minden buli felejthetetlenül jó, ahol a pia hideg, a táncparkett forró, a személyzet vagány. A kedvenc baráti társaság, akivel fesztelenül és esztelenül szabadon pöröghetünk, természetesen a Consonance és a Strictly estek híresen jó törzsközönsége, melynek tagjai mindig mosolyognak és bárkit befogadnak. A mindenre elszánt lemezlovas pedig magától értetődően Ben Dive és Slam Jr., mindannyiunk két régi nagy kedvence. Végezetül az időpont egy hamisítatlan nyári nap éjjele: 2010. július 3. péntek.
 
Akarsz te is egy jó kis lé-hűtést? A jégkocka már el van vetve, s csak rád vár…    
 
Web:
www.strictlymusic.net
www.bendive.com
 
Készítette: a VAMP! (Various Artists Media Project, a MEDIALL-csoport tagja) 
http://www.mediall.org/vamp

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó