Pulzar

Partyajánló

Consonance Presents: Kühl, Gulu, Ben Dive @ Anonymus Restaurant & Grill terace, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. augusztus 6.
Helyszín Anonymus Restaurant & Grill terace, Budapest, Vajdahunyadvár, Kós Károly Sétány 1.
Stílus Tech-house, Progressive House, House, Deep House
Consonance Presents: Kühl, Gulu, Ben DiveÚjra a szabad ég alatt a Consonance-szal! Közkívánatra idén nem tart nyári szünetet Ben Dive és a klubestje, sőt! Új nyári bázist állított fel, melynek különleges atmoszférája remekül illik a partisorozat arculatához: a Vajdahunyad Vára minden tekintetben a lehető legjobb választás volt, hiszen rossz idő esetén is megtarthatók a rendezvények.Anonymus Restaurant & Grill terace, Budapest, Vajdahunyadvár, Kós Károly Sétány 1.

Consonance Presents: Kühl, Gulu, Ben Dive @ Anonymus Restaurant & Grill terace, Budapest

Újra a szabad ég alatt a Consonance-szal! Közkívánatra idén nem tart nyári szünetet Ben Dive és a klubestje, sőt! Új nyári bázist állított fel, melynek különleges atmoszférája remekül illik a partisorozat arculatához: a Vajdahunyad Vára minden tekintetben a lehető legjobb választás volt, hiszen rossz idő esetén is megtarthatók a rendezvények.

2010.08.06. Consonance Presents: Kühl, Gulu, Ben Dive – Vajdahunyad Vára

 

 

Augusztus 6-án újra körbeöleli a természet a Consonance közönségét. A városligeti vár tövében található kedves kis hely, az Anonymus fákkal körbevett terasza ad majd otthont a mulatságnak. A hamisítatlan nyári zenékről a házigazda, Ben Dive mellett a műfaj két nagyöregje, KÜHL és G.U.L.U. gondoskodik.

 

Szellőztessétek ki a fejeteket a Consonance-szal a szabadban!

 

 

Készítette: VAMP (Various Artists Media Project, a MEDIALL-csoport tagja)

http://www.mediall.org/vamp

 

 

 

Ajánlott lemezek

  • Lehull a lepel – Son-Tec

    Pár hónapja beszámoltunk Son-Tec sikereiről, akiről azt hittük egy új név a magyar palettán. De mint kiderült egy ismeretlen ismerőst takar ez a név.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó