Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft

Partyajánló

Consonance vs. Strictly! @ Anonymus Restaurant & Grill terace, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. július 16.
Helyszín Anonymus Restaurant & Grill terace, Budapest, Vajdahunyadvár, Kós Károly Sétány 1.
Stílus Electro, House, Minimal, Progressive House
Consonance vs. Strictly!Szigorúan összhangban… a természet szépségeivel!Anonymus Restaurant & Grill terace, Budapest, Vajdahunyadvár, Kós Károly Sétány 1.
Az esemény résztvevői:
4 vendég igazolt vissza, például: vinszent winters Span martyko
összes résztvevő megtekintése

Consonance vs. Strictly! @ Anonymus Restaurant & Grill terace, Budapest

Szigorúan összhangban… a természet szépségeivel!

  

Paradicsomi környezet a természet lágy ölén, mennyei zene, kellemes hangulat, belevaló társaság… Ilyen csak a mesében van… Vagy mégsem? A Consonance évtizedes történetének talán legkülönlegesebb megmozdulására készül, hiszen a mesebeli álmot valóra váltja július 16-án, méghozzá karöltve a legendás Strictly-vel!

 

Nem hiszel a szavaknak? Akkor majd hiszed, ha látod, hallod, érzed.

 

Ahogyan a Consonance, úgy a Strictly rendezvényeinek is mindig van egy sajátos atmoszférája. Most, hogy a közel egyidős két elektronikus zenei kezdeményezés egyesíti erejét, a két kisugárzás, energia is összeadódik. Az extravagánsnak ígérkező éjszakához pedig keresve sem találhattunk volna illőbb dátumot, mint a nyár kellős közepét, s ehhez méltó helyszínként egy olyan varázslatos olyan terepet, mint a Budapesttől néhány kilométerre, festői környezetben fekvő Puskás Hotel mellett elterülő szabad teret. Itt aztán mindenki nyugodtan elengedheti magát: nem lesznek méregető tekintetek az utcára kilépve, hiszen egy erdő közepén, egy édeni kis tisztáson fekszik maga a hotel, mellette gyönyörű tó, gondozott pázsit, sőt esőtől védett, fedett terasz is arra csábít, hogy kikapcsoljuk a mókuskerekek pörgését, s egy pillanatra megálljt parancsoljunk a szürke hétköznapoknak. Leheveredhetünk a fűben, csobbanhatunk a medencében, falatozhatunk a vendéglőben (a buli előtt is akár), ha pedig már nincs kedvünk a végén visszarongyolni a büdös városba, ott a helyszínen kivehetjük a kényelmes lakosztályok, szobák egyikét, és kialudhatjuk a mozgalmas éjszakát.

 

Akik ehhez a fantasztikus lelki feltöltődéshez a zenei aláfestést és a talpalávalót szolgáltatják: a Strictly színeiben maga a név alapítója, Magyarország egyik nagy e-zenei úttörője, Slam Jr., valamint a híresen jó ízlésű Goodspeed, mellette a Consonance-t fogalommá nevelő Ben Dive, s az egyre népszerűbb jó barátja, Matula.

 

Találkozzunk a béke szigetén, a zene szeretete jegyében!

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó