Pulzar

Partyajánló

Budapest Lounge - elektronika a Városligetben @ Anonymus Restaurant & Grill terace, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. június 23.
Helyszín Anonymus Restaurant & Grill terace, Budapest, Vajdahunyadvár, Kós Károly Sétány 1.
Stílus Chill Out
Budapest Lounge - elektronika a VárosligetbenEl akarsz vonulni a város zajától, de nincs időd nagyobb utakat megtenni vidékre? Természetben akarsz lazulni, de nem vagy túrázós típus? Imponálni szeretnél párodnak, de nem találtad meg a tökéletes randi helyszínt?Anonymus Restaurant & Grill terace, Budapest, Vajdahunyadvár, Kós Károly Sétány 1.

Budapest Lounge - elektronika a Városligetben @ Anonymus Restaurant & Grill terace, Budapest

El akarsz vonulni a város zajától, de nincs időd nagyobb utakat megtenni vidékre? Természetben akarsz lazulni, de nem vagy túrázós típus? Imponálni szeretnél párodnak, de nem találtad meg a tökéletes randi helyszínt?

Mi tudunk egy jó lehetőséget. Sétálj egyet a Városligetben, engedd el magad, majd ülj be a Vajdahunyad vár mellett található Anonymus étterembe! Hűsítő koktélok és a legfinomabb sültek, saláták és pizzák várnak, mindezt belvárosi zöldövezetben, történelmi környezetben a Hősök terétől két percre. Sőt! Egész nyáron, minden hétköznap délután hattól a Budapest Lounge keretén belül szolgáltatják a vacsorához, vagy beszélgetéshez kiválóan alkalmas muzsikákat kedvenc lemezlovászaink: Naughty Nora, Randall, Mattan, Polarize és barátaik. Most végre van lehetőség meghallgatni azokat a zenéket, amik a DJ táskák lemezeinek „B” oldalán rejtőzködtek. A belépés ingyenes, ne hagyd ki!


Anonymus étterem és pizzéria, Vajdahunyad vár, Városliget

Minden szerda: Naughty Nora & Polarize
Minden csütörtök: Mattan & friends
Minden péntek: Randall & friends
A belépés ingyenes! Italakciók!
Ha tetszik a kezdeményezés jelölj be:

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/group.php?gid=124279737594748&ref=ts

(a.r.c.pr)

Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó