Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 000 Ft
Mindenkinek éjfél után2 000 Ft
lefogyasztható500 Ft

Partyajánló

A38_MNML Special @ A38 tetőterasz, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. június 19.
Helyszín A38 tetőterasz, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus House, Progressive House, Tech-house, Techno
A38_MNML SpecialMatt Tolfrey egyike azoknak az embereknek, akiket nem felejtünk el egyhamar. Lendületes DJ, tehetséges producer, és vezetője Nagy-Britannia egyik neves kiadójának, a Leftroom Recordsnak. Munkájába szívét-lelkét beleadja, és ez nem marad eredménytelen.A38 tetőterasz, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

A38_MNML Special @ A38 tetőterasz, Budapest

Matt Tolfrey egyike azoknak az embereknek, akiket nem felejtünk el egyhamar. Lendületes DJ, tehetséges producer, és vezetője Nagy-Britannia egyik neves kiadójának, a Leftroom Recordsnak. Munkájába szívét-lelkét beleadja, és ez nem marad eredménytelen.



Tolfrey karrierje, Közép-Keleten töltött gyermekkora után, Nottinghambe visszatérve indult el, mégpedig olyan legendás helyek rezidenseként, mint a Club Bomb, vagy ahol mostanában még gyakrabban megfordul, a Stealth. Az, hogy a partykultúra szívében folytatta munkásságát, igen kifizetődőnek bizonyult, így hamarosan rendszeres fellépője lett például a londoni Fabricnak, vagy, ami a távolabbi országokat illeti, az Egyesült Államokba és Németországba is egyre gyakrabban invitálták.

Tolfrey mindig is szeretett új és merész dolgokba belevágni, így 2005-ben megalapította saját kiadóját, a Leftroom Records-ot, miközben további megjelenései kerültek a boltokba olyan kiadók gondozásában, mint a Crosstown Rabels és a Skint. Tolfrey feltett szándéka volt már akkor is, hogy zenésztársait támogassa, és hogy lehetőséget biztosítson a bizonyításra barátainak, akiknek tehetségében vakon hitt.

Az első megjelenés a 'The Extended Family EP' címet viselte, ezzel is reprezentálva a Leftroom azon törekvését, hogy olyan zenészek gyűjtőhelyévé váljon, akik mernek kísérletezni sajátos és különleges hangzásvilágukkal. A Leftroom crew napjainkban olyan kulcsfigurákat tudhat tagjai közt, mint Marc Ashken, Inxec, Eric Johnston és Glimpse.

Miután az első megjelenésekkel átütő sikereket értek el, Tolfreyt felkérték egy label-night partysorozat indítására a T Bar-ban, a house- és techno szcéna londoni központjában. Az, hogy Tolfrey olyan nevekkel működött közre, mint Andrew Weatherall, Ivan Smagghe és Craig Richards, lehetővé tette, hogy kiemelkedő képességű barátait és példaképeit közös zenélésekre hívja meg.

Mivel Tolfrey törekvései szilárd alapokat kívántak, a Leftroom hamarosan két további alkiadóval bővült. Míg a Leftroom Limited célja a nagyobb népszerűségnek örvendő zenék megjelentetése, addig a Leftout olyan fiatal előadókat ismertet meg az igényes zenére éhes közönséggel, akik megérdemlik, hogy odafigyeljünk rájuk. Ő futtatja a Leftroom harmadik alkiadójóját, az 'Is This"-t is; nála jelent meg a 2007-es év egyik slágere, Ito & Star 'Suduko Kid'-je, valamint Rocha and Lewinger 2008-as 'Down Seq'-je.

A három kiadó működtetése mellett Tolfrey DJ-ként is aktívan tevékenykedik. Rendszeres fellépője a méltán híres Mulletover partyknak, a 'Sunday School for Degenerates'-nek Miamiban, visszatérő vendég a londoni Fabricban, valamint a Panorama Barban és a Watergateben is.
Zenéi és remixei olyan közismert kiadóknál jelentek és jelennek meg, mint a Cocoon, Crosstown Rabels, Get Physical és a Saved, és olyan nevekkel dolgozott már együtt, mint Marc Ashken, Inxec, Glimpse, Eric Johnston és Delete.

És hogy hogyan ért el Matt ilyen rövid idő ilyen kimagasló eredményeket? A válasz egyszerű. Matt munkamániája azzal a fáradhatatlan törekvéssel párosul, hogy egyedi stílusát megismertesse a nagyvilággal, és ezzel egy kis színt vigyen környezetébe. Széles repertoárjában megtalálunk mindent a deep house-tól kezdve a technón át egészen a letisztult ütemekig. Akinek már volt szerencséje Matt-et munka közben hallani, az tudja, hogy zenéje biztos módja az elme teljes kikapcsolásának, mellyel bármikor, bárkit képes teljesen elvarázsolni.


Soundhead and Stayfly presents:

MNML special

MATT TOLFREY (Cocoon/Leftroom) UK
COLLINS AND BEHNAM (Yoshitoshi)
ANDRAS TOTH (Alphahouse)
POLI (Made INN)
ROOFIO (Stayfly)

Belépő:
Éjfélig 1000 Huf
Éjfél után 2000 Huf

A belépő árából 500 Huf lefogyasztható!

www.myspace.com/matttolfrey
www.a38.hu

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó