Pulzar

Belépő
március 17-ig (500 db., limitált)3 500 Ft
VIP jegy (100 db.)5 000 Ft

Partyajánló

Techno City presents Marco Bailey @ Kaméleon Club - Mammut 2, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. március 19.
Helyszín Kaméleon Club - Mammut 2, Budapest, Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ 1024 Lövőház utca 2-6. IV emelet
Stílus Techno, Tech-house, Progressive House, Minimal Techno,
Minimal, Deep House, Techno
Techno City presents Marco BaileyA Techno City csapata ezúttal elhozta nektek Marco Bailey-t!Kaméleon Club - Mammut 2, Budapest, Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ 1024 Lövőház utca 2-6. IV emelet
Az esemény résztvevői:
7 vendég igazolt vissza, például: mokusz Robccsi explo Hanzee Amyka david90 PEZ
összes résztvevő megtekintése

Techno City presents Marco Bailey @ Kaméleon Club - Mammut 2, Budapest

A Techno City csapata ezúttal elhozta nektek Marco Bailey-t!

A Techno City csapata ezúttal elhozta nektek Marco Bailey-t, polgári nevén Marco Beelen-t, aki több mint másfél évtizede tekintheti hivatásának a lemezlovaskodást, melyhez páratlanul termékeny produceri munkásság is társul. Marco saját elmondása szerint egy igazi önmegvalósító típus, azzal a küldetéstudattal felvértezve, hogy az igazi Techno zene iránt érzett szeretetével szórakoztassa a közönséget. Pontosan ezt teszi már hosszú évek óta: folyamatos utazás kelettől nyugatig és vissza, lángoló táncparkettek Riótól Tokyóig, az Ő különleges egyszerre underground és Funky-Techno hangzásával, időnként pedig finom Tech-House-zal, vagy Minimal témákkal megfűszerezve.

Legyél Te is ott 2010. március 19-én egy technotörténeti esten, ahol Te is meghallgathatod Marco Bailey-t, mert ezúttal ellátogat hozzánk Budapestre a Kaméleon klubba, hogy egy teljesen exkluzív szettel kedveskedjen minden technoőrültnek.

Extrák

Ajándék partyrúd és ajándék nyalóka a belépő mellé, szemkápráztató vizuál- és lézer show, külön az alkalomra hozatott hangtechnika, Jägermeister italakció, melyet szexi hostessek szolgálnak majd fel számodra és még sok minden más, amit Neked, tisztelt vendégnek tartogatunk meglepésként a helyszínen.

Amit feltétlen tudnod kell

A jegyekből maximum 900db-ot adunk, a kellemes szórakozás és levegő könnyedebb áramlása érdekében!

Szerezd meg a belépőd a március 19-i Marco Bailey partyra, hogy biztosan ott lehess! A helyszínen a bejutást csak elővételes jegy ellenében tudjuk garantálni a nagy érdeklődésre való tekintettel. Ne maradj le! Szólj a barátaidnak is!

A jegyekről

2.500HUF - március 12.-éig (Limitált 200db)
3.500HUF - március 17.-éig (Limitált 500db)
VIP | 5.000HUF - március 17.-éig (Limitált 100db)
VIP jegy esetén részt vehetsz a TechnoTV forgatásán és bepillanthatsz a kulisszák mögé is, illetve együtt bulizhatsz egy igazi sztárral, Marco Bailey-vel és a Techno City csapatával. Továbbá biztosítunk számodra ülőhelyet és asztalt, nem utolsó sorban ajándék pezsgővel várunk!

TechnoCity

Jegyrendelés

Minden nap 17:00-22:00-ig a Kaméleon Klubban (bejárat).

Cím: Mammut 2. Bevásárlóközpont, 4. emelet - 1028 Budapest, Lövőház utca 2-6 (4-6 villamos, Széna Tér)

Info

(06-20) 458-7780

www.MarcoBailey.com / myspace.com/​marcobailey / TechnoCity.hu / ILoveTechno.hu / TechnoRadio.hu

Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott lemezek

  • Domyan - Balaton

    Megjelent az Oversized Records 20. kiadványa, Domyantól a Balaton EP! A szakmai berkekben nagy megbecsülésnek örvendő magyar kiadó ezzel egy igen szépen felfelé ívelő pályafutást koronázott meg, hiszen az EP-n valóságos kis belföldi elitkommandót vonultat fel, az élen az eredeti alkotóval, Domyannal.
  • Domyan - District X

    Domyan számára a zene a második anyanyelv, amit arra használ, hogy elmondja mindazt, amit szavakkal már nehéz lenne kifejezni.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó