Pulzar

Partyajánló

Deja Vu Farsangi Mulatság @ Take Five, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. február 20.
Helyszín Take Five, Budapest
Stílus House
Deja Vu Farsangi MulatságIdén már a januári holtszezon sem volt igazán halott és már a szilveszter utáni hétvégéken sokan választották az éjszakázástTake Five, Budapest,

Deja Vu Farsangi Mulatság @ Take Five, Budapest

Idén már a januári holtszezon sem volt igazán halott és már a szilveszter utáni hétvégéken sokan választották az éjszakázást

A februári báli időszak amely csúcspontja a február 20-i Deja Vu Farsangi Mulatság lesz. A szilveszteri after alkalmával kiválóan debütáló Take Five klub falai már akkor megremegtek a klasszikus house felcsendülő taktusaitól de valószínű, hogy a belvárosi helyszín még nem tapasztalt olyat ami ezen a szombaton vár rá: maskarába bújt, önmagukból kikelt zenerajongók ujjongva fogadják az elmúlt évek klubhimnuszait.

A belépés kizárólag jelmezben engedélyezett (nem, a fellépők nem DJ-nek fognak öltözni). Vasszigorról persze szó sincs, de minimum egy maszkot mindenki vigyen magával vagy ha nem takargatná magát akkor valami szokatlan retro ruhát öntsön magára, hiszen ez az este arról szól, hogy minél jobban kivetkőzzetek a hétköznapi önmagatokból.

Ebben segítenek a nem megszokott klubslágerek az elmúlt évtizedekből, ahogyan azt a Deja Vu rendezvényeken megszokhattuk. Büszkék rá, hogy a 2009-es év legsikeresebb hazai elektronikus zenei albumának hangulatát sikerült az ország különböző szegleteibe magunkkal vinniük. Ezeken a partikon úgy tapasztalták, hogy vevők vagytok arra az életérzésekre amelyek már egy ideje hiányoznak a bulikból: a cinkos kacsintások, a velőtrázó sikolyok a himnuszok felcsendülésekor, az összetartozás és a különcség ismerős pillanataira.

A dupla mixlemez két készítője Chriss és Pöli kapja a főszerepet de nem hiányozhat Surprise és (az alkalomra való tekintettel) Dave van N sem. Ők négyen nem válogatásokról ismerik az elmúlt évtized (vagy még annál is régebbi) meghatározó klubzenék.


Deja Vu Farsangi Mulatság
2010.02.20
Take Five (Budapest, Paulay Ede utca)

Chriss, Pöli, Surprise, Dave van N
Belépés kizárólag jelmezben!
Welcome drink!

deja

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó