Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft
VIP5 000 Ft
Elővételben 2010-02-20-ig2 500 Ft

Partyajánló

Bladerunnaz születésnap: Pendulum DJ set & MC Verse / Sigma @ Studio, Budapest

Fellépők
Dátum 2010-02-20
Helyszín Studio, Budapest, Hajógyári sziget
Stílus Drum and Bass
Bladerunnaz születésnap: Pendulum DJ set & MC Verse / SigmaAz ausztrál Pendulum a drum and bass stílusból indulva második, 'In Silico' című albumára kifejlesztette az elektronikus tánczene és a rock tökéletes robbanóelegyét, amelynek bombasztikus hangzása egy csapásra ismertté és sikeressé tette őket világszerte, sokan a popzene legújabb csillagát látják a zenekarban.Studio, Budapest, Hajógyári sziget

Bladerunnaz születésnap: Pendulum DJ set & MC Verse / Sigma @ Studio, Budapest

Az ausztrál Pendulum a drum and bass stílusból indulva második, 'In Silico' című albumára kifejlesztette az elektronikus tánczene és a rock tökéletes robbanóelegyét, amelynek bombasztikus hangzása egy csapásra ismertté és sikeressé tette őket világszerte, sokan a popzene legújabb csillagát látják a zenekarban.

A csapat sikeréhez nagyban hozzájárult a lehetőség, hogy remixelhették a Prodigy 'Voodoo People' című mára klasszikussá lett tánczenei himnuszát. Az átirat meghozta az ismertséget és a Pendulum felkérést kapott, hogy dolgozzon együtt Liam Howlett-el a Prodigy következő albumán.

Az első, 2005-ben kiadott, elsősorban a drum and bass-ből merítő 'Hold Your Colour' albumuk 225 ezer példányban kelt el, a második 'In Silico' című korong ezt a számot már fél éven belül túlszárnyalta, és 2. helyre ugrott az angol album eladási toplistán, valamint aranylemez lett.

A csapatot a BBC Radio 1 felvette a legjátszottabb előadók listájára, az album első kislemeze, a 'Propane Nightmares' a 8. helyig jutott az angol kislemezlistán és a rockorientált Kerrang magazin jelölte az év legjobb dala címre. A Pendulum második kislemezes száma, az 'Other Side' az MTV európai hálózatában a televíziós társaság döntése alapján minden adón a legtöbbször lejátszandó klipek közé került és az In Silico albumot az MTV felvette a honlapján teljes egészében meghallgatható albumok közé.

De nem csak a stúdióteljesítményük káprázatos, a Pendulum zenekari felállású koncertfellépései is elsöprő élményt nyújtanak. Nem véletlen, hogy idén nyáron végigturnézták az összes neves fesztivált világszerte, az amerikai Coachella, a német Rock Am Ring, a holland Pukkelpop, a brazil Skol Beat, az ausztrál Big Day Out, az Ibiza Rocks, és a leghíresebb angol fesztiválok, úgymint a Glastonbury, Lowlands, Download, Reading, Leeds, Glade vagy a Creamfields egyik legnagyobb durranásának számítottak.

A Pendulum nagy sikerrel koncertezett 2008. végén a Vasúttörténeti parkban, majd tavaly pótolta a két éve elmaradt Sziget Fesztiválos fellépését is, szintén óriási sikerrel több tízezer ember előtt.

A zenekar 2010 januárjában néhány ausztrál fellépés után ismét stúdióba vonult, hogy rögzítsék harmadik nagylemezüket. A stúdiómunkálatok közben a csapat DJ tagjai csak néhány fellépést vállalnak, így megtisztelő, hogy a Pendulum elfogadta a Bladerunnaz felkérését, hogy legyenek ők a szervezőcsapat 11. születésnapjának sztárvendégei. A Pendulum DJ szettel utoljára 2007-ben járt a STUDIO-ban, ahol egy frenetikus teltházas fellépéssel írta be magát a magyar drum and bass történetének nagykönyvébe. A mostani buli várhatóan hasonlóan monumentális lesz majd, és minden bizonnyal némi ízelítő is elhangzik az új album dalaiból. A Pendulumot a drum and bass Angliában már meglehetősen sikeres új reménysége, a Sigma kíséri el a Bladerunnaz születésnapra. 

 

Pendulum DJ set & MC Verse

Sigma (Life, Viper, Bingo - UK)

Palotai (Tilos) - 20 éves dj karrier ünnepi set

Chris.su (Subtitles)

Bal (Bladerunnaz, Influence)

Mastif (Bladerunnaz)

MC Blu-ID

 

Elővétel:

Február 1 - 20 - 2500 HUF

A helyszínen 3000 HUF

VIP 5000 HUF

Elővételi helyek: Subvibe, Nyugati nonstop, Ticektportal

SUBVIBE [V. VÁCI UTCA 40. TEL.: 951-3340] http:/​/​www.subvibeshop.com/​
DEEP HANGLEMEZBOLT [VI. ARADI UTCA 22. TEL.: 301-0591] http:/​/​www.deep.hu/​
AKT RECORDS [VI. LOVAG UTCA 17. TEL.: 269-3134] http:/​/​aktrecords.hu/​

TICKETPORTAL (ONLINE): http:/​/​www.ticketportal.hu/​predstavenie_javisko_view.asp?IDpred=411241

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó