Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Hi!Fly @ Műcsarnok

Fellépők
Továbbá még: Tobi
Dátum 2010. február 6.
Helyszín Műcsarnok
Stílus Minimal, Progressive House, House
Hi!FlyA sportból kölcsönvett alapvetés szerint két hatalmas derbi között mindig jólesik egy edzőmeccs, március első szombatja pedig épp egy ilyen lehetőséget kínál.Műcsarnok

Hi!Fly @ Műcsarnok

A sportból kölcsönvett alapvetés szerint két hatalmas derbi között mindig jólesik egy edzőmeccs, március első szombatja pedig épp egy ilyen lehetőséget kínál.

A következő, áprilisi rangadó előtt szelíd, de csöppet sem szolid átmozgatásra hív Benneteket a Hi!Fly legénysége, élükön a rezidens Yvel & Tristan párossal.
Az első, szeptemberben megrendezett saját klubestjük folytatásaképp most is színtiszta hazai line uppal nézhetünk farkasszemet, főidőben tehát újra aranykezű fiaink vitézkednek, kiegészülve a Deepimpression csapatának kiválóságaival, Skizzel és Tobival.
Passzold a sört, csúsztasd a felest, íveld a groove-ot, ne légy hát rest! Tarts velünk a következő Hi!Fly klubesten!

http:/​/​www.yvelandtristan.net
http:/​/​www.deepimpression.hu
http:/​/​www.soundhead.hu

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2010-03-06] Hi!Fly
    @ Műcsarnok

    E hét szombaton a Műcsarnokban, azon belül is az Art Caféban kerül megrendezésre a következő Hi!Fly klubest.
  • [2009-05-09] Budapest Big Up
    @ Műcsarnok

    Fellépők: Rizkid, Kormix, Nermal, Balakrishnan, VJ Six, VJ. SeNoN, VJ Menzkie
  • [2006-06-10] Nokia Trends party
    @ Műcsarnok

    Új zene, új helyszínek. A Nokia Trends csapat az alapgondolathoz híven extrém helyszínt keresett első magyarországi partijához. …s kijelenthetjük, hogy telibe talált. Rendeztek már Nokia Trends partit a riói copacabanán, megmozgatták az argentin Mar de la Plata-t is, de egy patinás művészeti múzeumban a legmenőbb fellépőkre pörögni? Ez nem lehet utolsó dolog. Hogy pontosan milyen is lesz, azt mi sem tudjuk, de június 10-én kiderül.

Kapcsolódó cikkek

  • REBOOT interjú

    Frank Heinrich, azaz Reboot a jelenkor egyik legfelkapottabb előadóművésze, Luciano Cadenza családjának brilliáns ékköve. Egy hektikus 2009-es évvel a háta mögött nyilatkozik múltjáról, jelenéről és jövőbeni terveiről debütáló budapesti fellépése előtt, mely május 15-én kerül megrendezésre az A38 hajón, a Hi!Fly és Lick The Click! csapatok prezentálásában.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó