Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Hi!Fly @ Műcsarnok

Fellépők
Továbbá még: Tobi
Dátum 2010-02-06
Helyszín Műcsarnok
Stílus Minimal, Progressive House, House
Hi!FlyA sportból kölcsönvett alapvetés szerint két hatalmas derbi között mindig jólesik egy edzőmeccs, március első szombatja pedig épp egy ilyen lehetőséget kínál.Műcsarnok

Hi!Fly @ Műcsarnok

A sportból kölcsönvett alapvetés szerint két hatalmas derbi között mindig jólesik egy edzőmeccs, március első szombatja pedig épp egy ilyen lehetőséget kínál.

A következő, áprilisi rangadó előtt szelíd, de csöppet sem szolid átmozgatásra hív Benneteket a Hi!Fly legénysége, élükön a rezidens Yvel & Tristan párossal.
Az első, szeptemberben megrendezett saját klubestjük folytatásaképp most is színtiszta hazai line uppal nézhetünk farkasszemet, főidőben tehát újra aranykezű fiaink vitézkednek, kiegészülve a Deepimpression csapatának kiválóságaival, Skizzel és Tobival.
Passzold a sört, csúsztasd a felest, íveld a groove-ot, ne légy hát rest! Tarts velünk a következő Hi!Fly klubesten!

http:/​/​www.yvelandtristan.net
http:/​/​www.deepimpression.hu
http:/​/​www.soundhead.hu

Régebbi partyk ebből klubból

 • [2010-03-06] Hi!Fly
  @ Műcsarnok

  E hét szombaton a Műcsarnokban, azon belül is az Art Caféban kerül megrendezésre a következő Hi!Fly klubest.
 • [2009-05-09] Budapest Big Up
  @ Műcsarnok

  Fellépők: Rizkid, Kormix, Nermal, Balakrishnan, VJ Six, VJ. SeNoN, VJ Menzkie
 • [2006-06-10] Nokia Trends party
  @ Műcsarnok

  Új zene, új helyszínek. A Nokia Trends csapat az alapgondolathoz híven extrém helyszínt keresett első magyarországi partijához. …s kijelenthetjük, hogy telibe talált. Rendeztek már Nokia Trends partit a riói copacabanán, megmozgatták az argentin Mar de la Plata-t is, de egy patinás művészeti múzeumban a legmenőbb fellépőkre pörögni? Ez nem lehet utolsó dolog. Hogy pontosan milyen is lesz, azt mi sem tudjuk, de június 10-én kiderül.

Kapcsolódó cikkek

 • REBOOT interjú

  Frank Heinrich, azaz Reboot a jelenkor egyik legfelkapottabb előadóművésze, Luciano Cadenza családjának brilliáns ékköve. Egy hektikus 2009-es évvel a háta mögött nyilatkozik múltjáról, jelenéről és jövőbeni terveiről debütáló budapesti fellépése előtt, mely május 15-én kerül megrendezésre az A38 hajón, a Hi!Fly és Lick The Click! csapatok prezentálásában.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó