Pulzar

Partyajánló

Nokia Trends party @ Műcsarnok

Fellépők
Dátum 2006. június 10.
Helyszín Műcsarnok
Stílus House
Nokia Trends partyÚj zene, új helyszínek. A Nokia Trends csapat az alapgondolathoz híven extrém helyszínt keresett első magyarországi partijához. …s kijelenthetjük, hogy telibe talált. Rendeztek már Nokia Trends partit a riói copacabanán, megmozgatták az argentin Mar de la Plata-t is, de egy patinás művészeti múzeumban a legmenőbb fellépőkre pörögni? Ez nem lehet utolsó dolog. Hogy pontosan milyen is lesz, azt mi sem tudjuk, de június 10-én kiderül.Műcsarnok
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: logiszcicus cyberci
összes résztvevő megtekintése

Nokia Trends party @ Műcsarnok

Új zene, új helyszínek. A Nokia Trends csapat az alapgondolathoz híven extrém helyszínt keresett első magyarországi partijához. …s kijelenthetjük, hogy telibe talált. Rendeztek már Nokia Trends partit a riói copacabanán, megmozgatták az argentin Mar de la Plata-t is, de egy patinás művészeti múzeumban a legmenőbb fellépőkre pörögni? Ez nem lehet utolsó dolog. Hogy pontosan milyen is lesz, azt mi sem tudjuk, de június 10-én kiderül.

Kötelességtudó idegenvezető módján kezdjük a hivatalos bemutatkozással: a Műcsarnok művészek által vezetett, gyűjteménnyel nem rendelkező intézménynek épült és az 1896-os, millenniumi ünnepségekre készült el. Mai feladata, hogy bemutassa a hazai és a nemzetközi kortárs képzőművészet legjelentősebb alkotóit és műveit. Ennek a szó leghagyományosabb értelmében eleget is tesz… azaz, ha egy hangos szót szólsz, a teremőr azonnal lepisszeg. És igaza is van, mert egy múzeumban így kell viselkedni az év 364 napján. Kivéve június 10-ét, amikor falrengető erővel megszólal Roisin Murphy, TIGA és Timo Maas, a Nokia Trends jóvoltából.

 



Időpont: 2006.06.10 - 22:00h
Helyszín: Műcsarnok - Hősök Tere
Belépő: 2900Ft,-/3500Ft,-


A Műcsarnok a Hősök terén van, szóval el sem hibázhatod. Legfeljebb a Szépművészeti Múzeummal keverheted össze, de az június 10-én éjjel úgy sem lesz nyitva, ellentétben a Műcsarnokkal… aminek öreg falai még biztosan nem láttak ekkora bulit.

 

Tiga
A montreali születésű dj-producer-mágus TIGA a nyolcvanas évek dekadens Indian club szcénéjéből indított, és egy tízéves kirándulás után oda is tért vissza. Szettjei jóval többek, mind remekül kevert trance-kompilációk: exkluzív fellépéseiről nem hiányoznak az akrobaták, vendég DJ-k és VJ-k sem. A nagyközönség a nevét főleg a Sunglasses At Night című számmal ismerte meg, de az általa készített remixek miatt is nagyon népszerű zenei körökben (Telepopmusik, Felix da Housecat, Cabaret Voltaire, Danni Minogue...stb.). A Sexorról még tavaly jelent meg az első maxi, a You Gonna Want Me. Ezen a számon például a Scissor Sisters énekesével dolgozott együtt.

Timo Maas
Huszonöt éves zenei múlttal és több ezer DJ-szettel a háta mögött Timo Maas pontosan tudja, hogy kell egy partin négy-öt órán át az extázisig fokozni a hangulatot. Zenéje nyughatatlan, felkavaró, öntörvényű. Soha nem állt le, nem ragadt le egy hangzásnál. Dance kompilációiban ugyanúgy merít a Hip Hopból, ahogy az R&B vagy az alternatív stílusokból is. Így történhetett, hogy a nyolcvanas évek diszkói után most is a new yorki Pachaban és az ibizai DC 10-ben pörgeti a lemezeket. Most pedig az egyébként oly csendes Műcsarnokba visz életet.


Roisin Murphy
Ha valaki nem ismerné Roisin Murphy nevét, a Moloko formáció Sing it back című slágerének dallamaira biztosan felkapja a fejét. Pedig a Roisin és Mark Brydon alkotta formáció hosszú éveken át volt a londoni underground dance szcéna egyik meghatározó tagja, mielőtt félmilliós példányszámban eladott kislemezükkel berobbantak a köztudatba. Az egy évtizedes közös munka és 4 lemez után a páros úgy döntött, hogy egy ideig külön utakon folytatja. Így kereste Roisin is új, saját zenéjét, mely bevallása szerint olyan természetesen folyik benne, akár a vére. Zenéje felkavaró erejű és sokrétű, a női hang minden energiáját kiaknázó ugyanakkor végtelenül lágy, szintetikus és természetes egyszerre. Elemezni a végtelenségig lehetne, ahogy hallgatni is.


AnimaSound System
Anima Sound System = 12 éves múlt, hat nagylemez, Arany Zsiráf-díjak, nemzetközi meghívások, USA-ban megjelenő válogatáslemez, moszkvai, párizsi és londoni sikerek szegélyezik Magyarország első számú elektronikus csapatának útját, amelynek tagjai már olyan nemzetközi sztárokkal dolgoztak együtt, mint az Asian Dub Foundation, a De-Phazz vagy a Transglobal Underground. Zenéjük, megnyilatkozásaik a távolságok áthidalásáról, a kommunikációról szól, a jelenben aktívan résztvevő, mindig megújulni tudó, nyitott műhely, mely a magyar és közép-kelet-európai népzenei elemeket ötvözi a modern zenei formákkal és a jamaikai zenei- és a karibi soundsystem-kultúrával. Nem csoda, hogy a Műcsarnokban is ott a helyük.


Varga Zsuzsa & Stopsonic
Varga Zsuzsa a Vénus-szal tűnt fel 1999-ben, és két nagysikerű album, arany- és platinalemezek, és az év énekesnője díja után megvált a csapattól. Szólókarrierje még ennél is mozgalmasabbra sikerült. Az Anima Sound Systemes Németh Gergely és Prieger Zsolt “gondozásában” megjelent első albuma nagyot csobbant a magyar popzene állóvizében. Varga Zsuzsa kísérletező szenvedélye azóta sem csökkent, és ehhez számtalan partnert is talált: közös munkák a Dubcity Fanatikz, a Love Alliance Dance Hall és a Beat Dis tagjaival, közreműködés a Rap, Revü, Rómeó című magyar gettó-románcban. Legújabban az egykori Stopsonic tagjaival és a Jolly Boots of Doom vizuális csapat VJ-ivel kelti a hangulatot.


Karányi

Karányi Dani (producer, billentyűs, szövegíró, énekes) zenei karrierje klasszikus zongora tanulásával kezdődött. A kezdetekben elsősorban Pink Floyd, Peter Gabriel, King Crimson, Jetro Tull hatottak rá. A mondhatni szokványos kezdet után fordult figyelme az elektronikus zene irányába, és valószínűleg nem is bánta meg… Második lemeze már a megjelenést követően rögtön sikereket tudhatott magáénak, több rádió játszani kezdte és a videóklippet is (Hazaút) egyre többet lehetett látni a VIVA-n. A két kislemez dalból (Hazaút, Álomszép) pedig a legkülönbözőbb féle remixek készültek az utóbbi időben. 2005. május 3-án pedig Karányi megnyerte az év elektronikus albumának járó legrangosabb szakmai díjat is, a Fonogram díjat a DIGITAL DIGITAL című lemezével a Mahasz-tól!


C.h.i.p.
A CH.I.P a 80-as és 90-es évek pop-, és tánczenei irányzatainak bátor, előremutató fúzióját öntötte dalokba. Bemutatkozó albumuk, a Challenger In Pieces a Rádió Café hallgatónak szavazata alapján elnyerte "Az év lemeze" címet, valamint a TOP 100-as listán a legjobb magyar előadóként, Solitaire című dalával a kitűnő 2. helyen végzett. A zenekar jelölést kapott a Fonogram díj "év felfedezettje" kategóriájában.

 


Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó