Pulzar

Belépő
Mindenkinek500 Ft

Partyajánló

Feel The Funk Baby @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Negro, Stefán, Hanzee, Rookie T
Dátum 2010. január 30.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus House, Drum and Bass, Breakbeat, House
Feel The Funk BabyEgy új partysorozat első etapjának lehetünk szem és fül tanúi most szombaton a Corvintetőn, mely nem kisebb dolgot tűzött ki zászlajára, mint hogy egy egész estés matinét hozzon össze a 70-es évek beli funk zenék modern, kőkemény dob és basszus témákkal tűzdelt átirataiból.Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

Feel The Funk Baby @ Corvintető, Budapest

Egy új partysorozat első etapjának lehetünk szem és fül tanúi most szombaton a Corvintetőn, mely nem kisebb dolgot tűzött ki zászlajára, mint hogy egy egész estés matinét hozzon össze a 70-es évek beli funk zenék modern, kőkemény dob és basszus témákkal tűzdelt átirataiból.

A napjainkban csak funk-break néven emlegetett stílus jeles képviselői például; A-Skillz, Featurecast vagy a Kraak and Smaak.
A hangulat fokozása végett számos fekete korong kerül majd a lemezjátszókra a mostanában sokat emlegetett swing-house műfajból is, mely alapvetően a 30-as évek swing hangzásvilágának 4/4-es újraértelmezése.
A szelekcióról pedig többek között Negro, az Uptown Felaz egyik motorja, a Shiftin' Gears kiadó szülőatyja, fog gondoskodni, valamint Vida G, az Allnightbreakz üdvöskéje mellett, Stefan, Hanzee és Rookie_T is odateszi magát.



Ajánlott lemezek

  • From Frankfurt to Mannheim

    A következő hónapban jelenik meg a Cécille első debütáló anyaga From Frankfurt to Mannheim címmel.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó