Pulzar

Belépő
Mindenkinek500 Ft

Partyajánló

Feel The Funk Baby @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Negro, Stefán, Hanzee, Rookie T
Dátum 2010-01-30
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus Drum and Bass, Breakbeat, House
Feel The Funk BabyEgy új partysorozat első etapjának lehetünk szem és fül tanúi most szombaton a Corvintetőn, mely nem kisebb dolgot tűzött ki zászlajára, mint hogy egy egész estés matinét hozzon össze a 70-es évek beli funk zenék modern, kőkemény dob és basszus témákkal tűzdelt átirataiból.Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

Feel The Funk Baby @ Corvintető, Budapest

Egy új partysorozat első etapjának lehetünk szem és fül tanúi most szombaton a Corvintetőn, mely nem kisebb dolgot tűzött ki zászlajára, mint hogy egy egész estés matinét hozzon össze a 70-es évek beli funk zenék modern, kőkemény dob és basszus témákkal tűzdelt átirataiból.

A napjainkban csak funk-break néven emlegetett stílus jeles képviselői például; A-Skillz, Featurecast vagy a Kraak and Smaak.
A hangulat fokozása végett számos fekete korong kerül majd a lemezjátszókra a mostanában sokat emlegetett swing-house műfajból is, mely alapvetően a 30-as évek swing hangzásvilágának 4/4-es újraértelmezése.
A szelekcióról pedig többek között Negro, az Uptown Felaz egyik motorja, a Shiftin' Gears kiadó szülőatyja, fog gondoskodni, valamint Vida G, az Allnightbreakz üdvöskéje mellett, Stefan, Hanzee és Rookie_T is odateszi magát.Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó