Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Tesco Disco @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Fellépők
Dátum 2010. január 16.
Helyszín Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.
Stílus House, Indie
Tesco DiscoA hazai indie-bástya Tesco Disco első alkalommal jelentkezik élőzenés rendezvénnyel a város legszuperebbül felújított régi-új helyén, a Trafó Bár Tangó helyén üzemelő Mappa klubban.Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.

Tesco Disco @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

A hazai indie-bástya Tesco Disco első alkalommal jelentkezik élőzenés rendezvénnyel a város legszuperebbül felújított régi-új helyén, a Trafó Bár Tangó helyén üzemelő Mappa klubban.

Az este első fellépője a hamarosan komplett lemezzel jelentkező, híresen önfejű és kíméletlenül szerteágazó póversztónerben utazó rockduó, a Lo-Fi Stereo, aki a hölgyek nagy barátja - készítettek duót Varga Zsuzsával és a Neoból ismert Hodosi Enikővel is. Másodikként lép fel a budapesti kúl szcéna legfrissebb és legillusztrisabb szupergrupja, a Haunebu, olyan tagokkal, mint a legjobban öltözött férfinak választott Moog Ádi és a stíluskirály Veszéjes Áron. És hogy az este ezután se maradjon menőségügyi szakértő felügyelete nélkül, a hazai indie multitasking front egyik legsokoldalúbb egyénisége, Szarvas Árpi lép színpadra zenekarával, a négy tagúra szintisedett EZ Basic-kel egy erőteljes táncoltatás erejéig. A koncertek után minden csőnadrágok keresztapjai, Kecske és Pipo veszik irányításba a DJ-pultot.


myspace.com/​lofistereo
myspace.com/​haunebuband
myspace.com/​ezbasic
myspace.com/​tescoodiscoo

Ajánlott lemezek

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó