Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Tesco Disco @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Fellépők
Dátum 2010-01-16
Helyszín Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.
Stílus House, Indie
Tesco DiscoA hazai indie-bástya Tesco Disco első alkalommal jelentkezik élőzenés rendezvénnyel a város legszuperebbül felújított régi-új helyén, a Trafó Bár Tangó helyén üzemelő Mappa klubban.Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.

Tesco Disco @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

A hazai indie-bástya Tesco Disco első alkalommal jelentkezik élőzenés rendezvénnyel a város legszuperebbül felújított régi-új helyén, a Trafó Bár Tangó helyén üzemelő Mappa klubban.

Az este első fellépője a hamarosan komplett lemezzel jelentkező, híresen önfejű és kíméletlenül szerteágazó póversztónerben utazó rockduó, a Lo-Fi Stereo, aki a hölgyek nagy barátja - készítettek duót Varga Zsuzsával és a Neoból ismert Hodosi Enikővel is. Másodikként lép fel a budapesti kúl szcéna legfrissebb és legillusztrisabb szupergrupja, a Haunebu, olyan tagokkal, mint a legjobban öltözött férfinak választott Moog Ádi és a stíluskirály Veszéjes Áron. És hogy az este ezután se maradjon menőségügyi szakértő felügyelete nélkül, a hazai indie multitasking front egyik legsokoldalúbb egyénisége, Szarvas Árpi lép színpadra zenekarával, a négy tagúra szintisedett EZ Basic-kel egy erőteljes táncoltatás erejéig. A koncertek után minden csőnadrágok keresztapjai, Kecske és Pipo veszik irányításba a DJ-pultot.


myspace.com/​lofistereo
myspace.com/​haunebuband
myspace.com/​ezbasic
myspace.com/​tescoodiscoo

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó