Pulzar

Partyajánló

Lava Lava @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. december 29.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus House
Lava LavaSikztah, Popbitch, Mira, Tolo, FeZ, FalcaoCorvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

Lava Lava @ Corvintető, Budapest

Sikztah, Popbitch, Mira, Tolo, FeZ, Falcao

_____

2009.12.29., kedd
LavaLava Évzáró
@ Corvintető

Line-up:

Sikztah (Mecca, Sick Recordings)
http:/​/​myspace.com/​sikztah

Popbitch (Kollektiva) special ghettó-tech set
http:/​/​myspace.com/​szobakutya

Mira (mirajoo.com)
http:/​/​myspace.com/​mirajoo

Tolo (LavaLava)
http:/​/​myspace.com/​tolom

FeZ & Falcao (LavaLava)
http:/​/​myspace.com/​themanfez
http:/​/​myspace.com/​davetollner

Vizuál: Karas
http:/​/​myspace.com/​karasdavid

Belépő: 23.00 előtt 600, utána 800 huf

További infó:
http:/​/​www.lavalava.hu
http:/​/​www.myspace.com/​lavalavasounds

December 29.-én évet zár a LavaLava. Karányi, Mango aka Modul live act, a Headshotboyz, Palotai, Fine Cut Bodies - csak pár név, akik gazdagították a 2009-es vendéglistájukat. Az esztendőbúcsúztatójukon játszik a győri nagymester Sikztah, egy speciális 'ghetto-tech' szettel készül a Kollektivás Popbitch és bemutatkozik a Brazíliát is megjárt hölgy DJ-üdvöskénk, Mira.

Sikztah 1991 óta pakolja a lemezeket és '92 óta aktívan partikat is szervez Győrben és Budapesten egyaránt. Az 1994-es Technics DMC DJ-bajnokság megnyerése után nyit a drum and bass és a breakbeat stílusok felé, később Győr elsőszámú partiszervezőjévé és lemezlovasává lép elő. Olyan események fűződnek a nevéhez, mint a 'The Etiket' sorozat, a Naphold- vagy a DumDum fesztivál. Producerként is aktív, nemrégiben kijött egy electro house remixe a chicago-i Sick Recordings cimkéje alatt.

Popbitch, a Kollektiva krú rangidőse nemrégiben új projektbe kezdett. A friss, budapesti elektró-tehetségek menedzselése (Ektiv), és a nemzetközi szcéna nagyjainak megvendégelése (Kollektiva), után legújabban a számunkra egzotikus világrészek felől áramló aktuális tánczenék importjába fogott. A Ghetto Bazaar blog és bulisorozat 2009 nyarán indult és célja, hogy Budapestet bekapcsolja a terebélyesedő global ghettotech szcénába. Ebbe az izgalmas hangzásvilágba kalauzol speciális szettjével Popbitch.

Végül de nem utolsó sorban, pörget a bulin az elbűvölő DJ Mira, aki talán külföldön ismertebb mint itthon. Brazília, Franciaország, Görögország, Litvánia, Szerbia pultjai után végre LavaLava partin, a Corvintetőn mutatja be sajátos minimal techno, house, breakbeat, heavy, glitchy, electro, progresszív egyvelegét.

2009 legjobb zenéivel készülnek a LavaLava rezidensei is: Tolo, Fez & Falcao. A buli vizuális hátterét pedig Karas biztosítja.

Nyerj LavaLava X Tisza pólót! Csatlakozz Facebookon a LavaLava Budapest csoporthoz (Keresés > 'LavaLava Budapest' > Csatlakozás a csoporthoz), mert a csoport tagjai között kisorsolunk (a bulin) 5 db LavaLava X Tisza pólót!

Ajánlott lemezek

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó