Pulzar

Partyajánló

Betegség miatt Roni Size helyett Ed Rush lép fel a ZP-ben @ Zöld Pardon, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. augusztus 19.
Helyszín Zöld Pardon, Budapest, Rákóczi híd, Budai hídfő, északi oldal 1117 Budapest, Neumann János utca 2.
Stílus Drum and Bass
Betegség miatt Roni Size helyett Ed Rush lép fel a ZP-benAugusztus 19-én Roni Size, a bristoli DJ helyett a legendás ED RUSH, a londoni drum and bass DJ és producer lép fel MC Dynamite-tal a ZP-benZöld Pardon, Budapest, Rákóczi híd, Budai hídfő, északi oldal 1117 Budapest, Neumann János utca 2.
Az esemény résztvevői:
6 vendég igazolt vissza, például: eszterspy sputnic cuu cloie Deu zombimokus
összes résztvevő megtekintése

Betegség miatt Roni Size helyett Ed Rush lép fel a ZP-ben @ Zöld Pardon, Budapest

Augusztus 19-én Roni Size, a bristoli DJ helyett a legendás ED RUSH, a londoni drum and bass DJ és producer lép fel MC Dynamite-tal a ZP-ben

ED RUSH zenéje biztosíték arra, hogy 19-én este 20.00 órától mindenki száz százalékon fog pörögni a ZP-ben, hiszen a sötétebb hangzásvilág, az ütemes elektronikus zene és a fémes basszusok minden ED RUSH bulin elképesztő energiákat szabadítanak fel a közönségből. ED RUSH ezúttal MC Dynamite-tal táncoltatja meg majd a közönséget.

 

http:/​/​www.myspace.com/​edrushvirus

 

Ed Rush és Adam Freeland augusztusban a ZP-ben

Augusztusban újabb külföldi DJ-guruk érkeznek a Zöld Pardonba. Augusztus 19-én Roni Size és MC Dynamite, augusztus 21-én pedig Adam Freeland szórakoztatja majd a drum and bass- és breakbeat-rajongó közönséget.


 

Adam Freeland, a legtechnikásabb lemezlovas augusztus 21-én érkezik a ZP-be, hogy elkápráztassa a breakbeat ütemek imádóit. A magyar közönség körében rendkívül népszerű, a DJ-k királyaként is emlegetett zenész már több mint 10 alkalommal látogatott el hozzánk, hogy megtáncoltassa a rajongókat.

http:/​/​www.myspace.com/​adamfreelandmusic

 

Általános és program információ:

www.zoldpardon.hu

sajto@zoldpardon.hu

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó