Pulzar

Partyajánló

Betegség miatt Roni Size helyett Ed Rush lép fel a ZP-ben @ Zöld Pardon, Budapest

Fellépők
Dátum 2009-08-19
Helyszín Zöld Pardon, Budapest, Rákóczi híd, Budai hídfő, északi oldal 1117 Budapest, Neumann János utca 2.
Stílus Drum and Bass
Betegség miatt Roni Size helyett Ed Rush lép fel a ZP-benAugusztus 19-én Roni Size, a bristoli DJ helyett a legendás ED RUSH, a londoni drum and bass DJ és producer lép fel MC Dynamite-tal a ZP-benZöld Pardon, Budapest, Rákóczi híd, Budai hídfő, északi oldal 1117 Budapest, Neumann János utca 2.
Az esemény résztvevői:
6 vendég igazolt vissza, például: eszterspy sputnic cuu cloie Deu zombimokus
összes résztvevő megtekintése

Betegség miatt Roni Size helyett Ed Rush lép fel a ZP-ben @ Zöld Pardon, Budapest

Augusztus 19-én Roni Size, a bristoli DJ helyett a legendás ED RUSH, a londoni drum and bass DJ és producer lép fel MC Dynamite-tal a ZP-ben

ED RUSH zenéje biztosíték arra, hogy 19-én este 20.00 órától mindenki száz százalékon fog pörögni a ZP-ben, hiszen a sötétebb hangzásvilág, az ütemes elektronikus zene és a fémes basszusok minden ED RUSH bulin elképesztő energiákat szabadítanak fel a közönségből. ED RUSH ezúttal MC Dynamite-tal táncoltatja meg majd a közönséget.

 

http:/​/​www.myspace.com/​edrushvirus

 

Ed Rush és Adam Freeland augusztusban a ZP-ben

Augusztusban újabb külföldi DJ-guruk érkeznek a Zöld Pardonba. Augusztus 19-én Roni Size és MC Dynamite, augusztus 21-én pedig Adam Freeland szórakoztatja majd a drum and bass- és breakbeat-rajongó közönséget.


 

Adam Freeland, a legtechnikásabb lemezlovas augusztus 21-én érkezik a ZP-be, hogy elkápráztassa a breakbeat ütemek imádóit. A magyar közönség körében rendkívül népszerű, a DJ-k királyaként is emlegetett zenész már több mint 10 alkalommal látogatott el hozzánk, hogy megtáncoltassa a rajongókat.

http:/​/​www.myspace.com/​adamfreelandmusic

 

Általános és program információ:

www.zoldpardon.hu

sajto@zoldpardon.hu

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó