Pulzar

BalkanBeats Open-air flyer

Partyajánló

BalkanBeats Open-air @ Zöld Pardon, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Budzillus, Robert Soko
Dátum 2011. június 30.
Helyszín Zöld Pardon, Budapest, Rákóczi híd, Budai hídfő, északi oldal 1117 Budapest, Neumann János utca 2.
Stílus Chill Out, DownTempo, Electronica, Hip-hop,
Nu Jazz
BalkanBeats Open-airA nyári hónapokra a Zöld Pardonba költözik a BalkanBeats. Európa egyik legmenobb party sorozata ezúttal is egy felejthetetlen bulival kecsegtet. Éloben játszik a német Budzillus zenekar, a lemezjátszók mögött a BalkanBeats alapítója Robert Soko, és a balkáni zenék magyar fenegyereke, Suefo.Zöld Pardon, Budapest, Rákóczi híd, Budai hídfő, északi oldal 1117 Budapest, Neumann János utca 2.

BalkanBeats Open-air @ Zöld Pardon, Budapest

A nyári hónapokra a Zöld Pardonba költözik a BalkanBeats. Európa egyik legmenobb party sorozata ezúttal is egy felejthetetlen bulival kecsegtet. Éloben játszik a német Budzillus zenekar, a lemezjátszók mögött a BalkanBeats alapítója Robert Soko, és a balkáni zenék magyar fenegyereke, Suefo.

Budzillus /D/

Az orület szinonímája, avagy a megzenésített káosz - ez a BudZillus! Amikor az együttes jelenlegi tagjai 2008 májusában összejöttek, azonnal egyértelmuvé vált, hogy valami különleges van készüloben. Utcai zenéléssel kezdték, de nem kellett ahhoz sok ido, hogy Berlin leghírhedtebb live act eloadóiként tartsák oket számon. Egy év alatt a legendás Bar 25 egyik házi zenekarává avanzsáltak és a neves Fusion Fesztiválon is felléptek, ahol produkciójuk rajongók ezreit perdítette vad táncra. Mostanra kétszer körbeturnézták a Földet, és Németország, Ausztria, Svájc, Hollandia, Belgium, Lengyelország, Törökország és az USA koncerttermeiben százszámra adták a koncerteket. Olyan remek zenekarokkal játszottak együtt, mint a World Inferno Friendship Society, Boom Pam, a Firewater vagy a Kultur Shock. Koncertjeik eufórikus, felajzott és a táncban leizzadt embertömegeket hagynak maguk után.

Mesterien ötvözik a swinget, a polkát, a punk zenét, hozzáadnak némi orosz és dél-európai népzenét és egy csipetnyi rockot. Ha netán még ez sem lenne elég, akkor ezt a zenei kavalkádot németül, angolul vagy éppen magyarul eloadott humoros 

dalszövegekkel bolondítják meg.

A Zöld Pardonban eloször hallhatjuk megjeleno új lemezük dalait. A koncert után pedig a party sorozat alapító-honatyja, aki nélkül nem lehet igazi BalkanBeats hangulatot 

teremteni, Robert Soko és a balkáni zenék pörgetésének magyar 

nagymestere, Suefo táncoltatja a népet hajnalig.


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó