Pulzar

Belépő
Mindenkinek400 Ft

Partyajánló

Dub Pistols LIVE feat. Ashley Slater (UK) @ Zöld Pardon, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Ashley Slater
Dátum 2010. április 21.
Helyszín Zöld Pardon, Budapest, Rákóczi híd, Budai hídfő, északi oldal 1117 Budapest, Neumann János utca 2.
Stílus Electro, Dub, Breakbeat, Electronica
Dub Pistols LIVE feat. Ashley Slater (UK)Budapest, 2010. április 19. - A leghosszabb nyári fesztivál idén is számos külföldi fellépőt csábít el hazánkba, hogy a 2010-es ZP-koncertszezon programjait még színesebbé tegye. Elsőként egyenesen az Egyesült Királyságból érkezik a Dub Pistols LIVE feat. Ashley Slater (UK) április 21-én.Zöld Pardon, Budapest, Rákóczi híd, Budai hídfő, északi oldal 1117 Budapest, Neumann János utca 2.

Dub Pistols LIVE feat. Ashley Slater (UK) @ Zöld Pardon, Budapest

Budapest, 2010. április 19. - A leghosszabb nyári fesztivál idén is számos külföldi fellépőt csábít el hazánkba, hogy a 2010-es ZP-koncertszezon programjait még színesebbé tegye. Elsőként egyenesen az Egyesült Királyságból érkezik a Dub Pistols LIVE feat. Ashley Slater (UK) április 21-én.

Vannak bizonyos pillanatok, amikor az élet közbeszól. A Dub Pistols bulikommandó soron következő magyarországi koncertjét egy szomorú esemény árnyékolja be: Barry Ashworth nagymamájának temetése épp erre a napra esik. Így a zenekar showmanje nem tud itt lenni a zöld pardonos koncertjén, de a maga részéről minden követ megmozgatott, hogy ne érje csalódás hazai rajongóit: elküldi maga helyett Ashley Slatert, aki többek között a legutóbbi Dub Pistols album kulcsdalát, a hazai rádiók által is rengeteget játszott „Back to daylight“ című opuszt énekelte. Ashley alanyi jogon is egy élő legenda, a Freak Power egykori énekes-pozanosa olyan sztárokkal dolgozott már együtt, mint Fatboy Slim, Dimitri From Paris vagy Krafty Kuts, saját zenekarával pedig szintén előkelő helyeken játszik a világ fesztiváljain. 
 

Dub Pistols-ról:
 

A londoni Dub Pistols-t Barry Ashwort  alapította 1996-ban. A dubot, bigbeatet, skát, hiphopot, breakbeatet játszó formáció többi tagja a producer és (basszeres) Jason O'Bryan, a dalszövegíró T.K Lawrence, a gitáros John King, és a lemezjátszók mögül Steve Hunt.
 

A csapat 1996-ban a „There's Gonna Be a Riot" és a „Best Got Better" kislemezekkel debütált, ezt 1998-ban a „Point Blank" címmel albumuk követte. 2001-ben dobták piacra második lemezüket, „Six Million Ways to Live" címmel. A harmadik „Speakers and Tweeters" 2007-ben jelent meg a Sunday Best kiadásában, közreműködik T. K. Lawrence, JMS, Blade, Rodney P. és Terry Hall.
 

Számos filmzene készítésében is részt vettek, többek közt a Penge 2 (Blade II), vagy épp a Rossz Társaság (Bad Company) című filmekben. Ezenkívül rengeteg mixet készítettek különböző előadóknak: átdolgozták a Limp Bizkit My Way-jét, a Crystal Method Dolphins Were Monkeys című számát, vagy éppen Moby James Bond film-betétdalát is.

 

Linkek:

Dub Pistols: http:/​/​www.myspace.com/​thedubpistols 

Ashley Slater: http:/​/​www.myspace.com/​biglounger 

Back to daylight videó: http:/​/​www.youtube.com/​watch?v=EwitrOosutQ 
 

 

A koncertek minden nap 20 órakor kezdődnek. A ZP mostantól minden látogatót megvendégel egy italra! A belépő a Zöld Pardonba 400 forint, amely tartalmaz egy ajándék kupont is, ami a ZP pultjainál váltható be egy ajándék italra (sör, üdítő, „long shot”). Az aktuálisan beváltható italok napi listája a www.zp.hu oldalon megtalálható, illetve a ZP pultosai nyújtanak további eligazítást.
 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó