Pulzar

Belépő
Lányoknak, éjfél után2 000 Ft
Fiúknak éjféltől2 500 Ft
22-23ig a hölgybelépő1 000 Ft
23-00ig a hölgybelépő1 500 Ft
22-23ig az Uraknak1 500 Ft
23-00ig az Uraknak2 000 Ft

Partyajánló

Chris Fortier @ Rock Well Klub, Miskolc

Fellépők
Dátum 2009. június 12.
Helyszín Rock Well Klub, Miskolc, Egyetemváros
Stílus House
Chris FortierChris Fortier, Yvel, Tristan, Green, KlenerRock Well Klub, Miskolc, Egyetemváros

Chris Fortier @ Rock Well Klub, Miskolc

Chris Fortier, Yvel, Tristan, Green, Klener

Felpezsdült a miskolci partyélet, egyre több nagyszerű külföldi sztár dj látogatja várost az Eastern Evolution jóvoltából. Alig térhettetek magatokhoz a május 8-ai feledhetetlen estétől, amikor is Jimmy Van M hozta lázba a közönséget, máris itt az újabb... június 12-én pénteken Jimmy társáé, Chris Fortier-é a The Gallery Essential "színpada". Chris Fortier azon dj-k egyike, aki tudja , hogyan kell egy fergeteges éjszakát létrehozni a semmiből és hamisítatlan ünnepi hangulatot teremteni, így biztosan nem okoz majd csalódást.

"Munkásságának gyümölcse 12 mixalbum, 2002-ben született a Compiled and Mixed a Bedrocknál, valamint 2005-ben jött ki a Balance 007 az EQ-nál. Chris Fortier dj karrierje mellett produceri munkái sem elhanyagolhatóak,számos saját trackje közül talán a legemlékezetesebb a Losing Wait 2002-ből. Legalább 50 remixen is túl van már, mint például Lee Burridge - Raw Dog, hogy legalább egyet említsünk."

"Az Eastern Evolution csapata 2008. júliusában megnyitotta új rezidenciáját The Gallery néven, a RockWell felső szintjén, új színfoltot hozva ezzel a miskolci partyéletbe. Az új környezetet hamar megkedvelte az elektronikus zenében utazó közönség. Alig egy év az indulástól számítva, és itt van az, amit sokan titkon vártunk, a Gallery kibővülésével létrejött egy igazán exclusive, akár 1500-2000 fő befogadására is képes partyhelyszín, a The Gallery Essential, ahol az Eastern Evolution rezidensei magyarország top dj-ivel kiegészülve lehetnek felvezetői a világ élvonalbeli lemezlovasainak."

"A G-Essential már bemutatkozott előtettek a Miskolci Egyetemi Napokon, de még korántsem érte el teljes fényét, így tovább csinosodik junius 12-ig, hogy minden adott legyen egy igazán varázslatos estéhez: kimagasló hang-, fény- és látványtechnika, táncos lányok... Az élménykavalkádban a fő szerepet a dj-k kapják, Klener és Green az EEu fiai, a Fundacion dj-párosa Yvel & Tristan valamint CHRIS FORTIER az Egyesült Államokból!"                                             

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó