Pulzar

Belépő
23.00 óráig1 000 Ft
23.00 óra után1 300 Ft

Partyajánló

FELDWAR FEST @ Várudvar

Fellépők
Dátum 2009. május 16.
Helyszín Várudvar, Dunaföldvár
Stílus Tech-house, House
FELDWAR FESTMájus 16-án szombaton hagyományteremtő szándékkal rendezik meg Dunaföldváron az első FELDWAR FEST-et, az elektronikus zene közép-magyarországi ünnepét.Várudvar
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: net_mnml
összes résztvevő megtekintése

FELDWAR FEST @ Várudvar

Május 16-án szombaton hagyományteremtő szándékkal rendezik meg Dunaföldváron az első FELDWAR FEST-et, az elektronikus zene közép-magyarországi ünnepét.

A rendezvényen kiváló magyar dj-k, így például WORKIDZ, DAVESLIM, GERGELYFI, NEULANDER és RONY BREAKER pörgetik majd a korongokat. A helyszín a festői környezetben található dunaföldvári várudvar, ahol profi fény- és hangtechnika gondoskodik arról, hogy fergeteges legyen a buli. A vizuális látványért a Balaton Sound fesztiválon debütáló "VTTV Visual" felel. A szervezők célja, hogy az ország szívében egy felejthetetlen élménnyel tegyék gazdagabbá a deep, a house és a techno zene hazai rajongóit. A FELDWAR FEST-et támogatja többek között a BOMBA!, a Coca-Cola, a Bacardi és Dunaföldvár Város Önkormányzata.

 

Kapunyitás: 21 óra.

Belépő: 23.00 óráig: csak 1000.- HUF

              23.00 óra után:    1300.- HUF

 

Kontakt, és részletes információ: 
www.feldwarfest.hu  
info@voyage.fm
chobee@voyage.fm

 

 

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2012-05-19] Feldwarfest 2012
     

    Május 19-én ismét megtelik vérpezsdítő ritmusokkal és káprázatos fényekkel a dunaföldvári Vár: a Feldwarfest immár hetedik alkalommal kerül megrendezésre a festői szépségű, különleges helyszínen. A fellépők most is a legjobb hazai DJ-k köréből kerültek ki Shabaam, Mateo & Spirit, Daveslim, Light, Rich és Sandro személyében. A lenyűgöző vizuális élményekre VJ Six neve a garancia.
  • [2011-08-20] Feldwarfest
    @ Várudvar

    Augusztus 20-án újra miénk a vár! A Feldwarfest idei második felvonása alkalmából megint elfoglalhatjuk a hazai partiélet egyik legkülönlegesebb helyszínét, Dunaföldváron a várudvart. A legújabb attrakció zenei felelősei között tetten érhetünk majd egy most debütáló felállást, a Profile 25 & SIX Live produkciót, emellett Kornel, Bohumil és Spool, valamint Kiddo és Greg Smith lemezpárbaját.
  • [2011-05-21] FeldwarFest
    @ Várudvar

    Dunaföldváron idén nyáron is mindenkit vár a FeldwarFest! A különleges környezetben felállított DJ-pultban ezúttal Andrewboy, Light, Daveslim, Mark’Off, Szlivon és Benji a talpalávalót, a VJ-pultban pedig SeNoN és Six a látnivalót szolgáltatja!
  • [2010-05-15] Feldwarfest
    @ Várudvar

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó